gw8 ile or700 v1

• Konbuyu başlatan ahmet
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 35
  • Görünümler : 9K
Cevap: gw8 ile or700 v1

Ahmet bey öncelikle hayırlı satışlar.eski bir Rolandcı olduğunuzu forumda okudum.en kısa zamanda ROLAND GW8e kavuşmanız dileğiyle.size org hakkında her türlü desteği sağlayacağıma emin olabilirsiniz.Saygılar.

iyi dileklerin için teşekkür ederim kardeşim.sağolasın.
saygılar

ne demek ahmet bey.kolay gelsin.

Mürhen kardeşim bende bu günlerde bir org almayı düşünüyorum. elimdenn e40 e96 ve a300tr geçti. e40 hala kulaklarımda. gw8 in üzerinde hoparlör yokmuş. acaba preylut mu öyle bir modeli var onu alsam arasında fark varmı bu iki model arasında ne fark var. birde sintisizer ve work steyşın ne demek açıklarmısın?

Roland GW8 ile Roland Prelude arasında bazı farklılıklar var.Gw8de dediğiniz gibi hoparlör yok.prelude modelinde ise mevcut.her iki modelinde ses ve ritim bankaları birbirinin aynı.yanlız prelude modelinde ses değiştirirken zorlanabilirsiniz.Roland GW8de bulunan Faovourite/Bank(yani 1 bankaya 10 ses programlama özelliği yok)Preludete ekrandan yön crusör tuşları ile ve Value tekeri ile ses seçimi yapılıyor.Roland GW8den bir farkı daha var.çaldırdığınız Midi dosyalarındaki Lyrics yani sözleri ekranda görebiliyorsunuz.Karaoke özelliği yani.Synthızsaizer(
Temelde Drum Machine, Sampler ve Syntheseizer gibi inorganic enstürmanların kullanımına dayanan müzik türüne Elektronik Müzik diyoruz. her iki cihazdada günümüz müziğinde kullanılan yenilikçi,farklı,daha evvel duyulmamış daha çok albüm kayıtlarında kullanılan sesler var.bu sesler ses aletilerinden diğer bir deyişle Synthizaizerlardan elde ediliyor.Roland PRELUDE ve GW8de yine Rolandın Phantom X6-X7-X8 synthısaizer serilerindeki sesleri barındıran 128 solice ses motoru bulunuyor.yani her iki modelde aynı zamanda ses aleti niyetine kullanılabilir demektir bu.
WORKSTATİON kelime anlamı olarak( İş istasyonu) anlamındadır.Klavyelerdeki anlamına deyinecek olursak.Tüm müzik stillerini icra edebileceğimiz ritimleri-sesleri ve bu sesler üzerinde yapacağımız kendimize ait çalışmaları,düzenlemeleri,effectlendirmeleri,şarkı ve ritim yazımlarını vs........yaratabileceğimiz bu özellikleri barındıran bir oluşumdur.
Size tavsiyem 2 klavyeyide iyice test etmeniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

mürhen kardeşim açıklama için teşekürler. galiba şu iki alete de bir baksam iyi olacak. ilgine tekrar teşekürler

Mahir kardeş galiba tanışıyoruz,ben Murat Büyükyurt,Yahya Özsoy'da çalışıyorum,ben de dün gw8 aldım ama çözmem için zamana ihtiyacım var, sen hangi okuldasın,görüşmek isterim..