gw8 i öldürmeyip yaşatacaz!!!!!

bydjmehdi

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa800, gw8
arkadaşlar nerde bu gw8 kullanan arkadaşlar hani hepimiz bir olup gw8 ile uğraşacaktık kimse yokmu artık ben bu duruma çok üzüldüm bir güzel set paylaşanlar vardı onlarında sorunlarını anladım ama işte düşünceleri set i indirip bir teşekür etmeyenler ve set bulupta burnu kaşınan lar işte bundan dolayı gw8 ile ilgilenmiyorlar ama biz ve bizim gibilerin suçu yok ki sizlerden diğer leri adına özür dilerim kusuruna bakmayın ne olur geri dönün sizler olmasanız gw8 i ayakta nasıl tutarız sizden ricam gw8 i yaşayan efsane yapalım mesala g600 unutulmaz org şimdi bk-5 çıktı diye ona yönlendiler ama duyduğuma göre o gw8 den üstün değilmiş gelin tekrar gw8 ile ilgilenin saolsun bk-5 in başında emo kardeşimiz var ama gw8 ile ilgilenen azaldı benden bu kadar bekliyoruz set yazanları....

Cevap: gw8 i öldürmeyip yaşatacaz!!!!!

Gw8 fiyatına göre iyi bi alet umarım emekler iniz boşa çıkmaz ıyi formlar

bir gw8 kullanıcısı olarak katılıyorum ama set yapmasını bilmediğim için iştirak edemediğim için üzülüyorm.

valla elimdeki ritim ve sesler daha önce paylaştıklarımın aynısı, işte ben de orgun Style composer bölümünde diğer ritimlerden kopyala yapıştır ve kendi kafama göre de kros ayarları ve enstruman ayarları ve de akorlarla birşeyler yapmaya çalışıyorum, işte zaman buldukça kaydetip burada paylaşmaya çalışacağım. Evet GW-8 fiyatına göre iyi org.Oriental kitlerle değil de Turkish kitlerle batı kitlerini khaligi zilleriyle birleştirince tatlı ritimler ortaya çıkıyor.
En önemlisi gw-8 için yeni ritimlerin olması, ritim yazmak da kolay iş değil ; bakalım zaman ne gösterecek.

arkadaslar artık bende sasırdım ya bilmitorum ritim yazmasını bilsem yazacam ama yok ancak ses editleye bilirim ritimle uğrasacak arkadas vcarsa ritim yapsın

baska markaların ritmleri convert edilse programlar ile olurmu acaba. deneyen varmı. bize orgla verilern style converter ı ben bi türlü kullanamadım mesela.

baska markaların ritmleri convert edilse programlar ile olurmu acaba. deneyen varmı. bize orgla verilern style converter ı ben bi türlü kullanamadım mesela.

styleworks diye bir program var, oluyor ama birebir olmuyor. üzerinde style composer kısmında oynamak gereiyor.

kadircim korg taki 7/8 rumeli gibi canlı dinamik, ritmlerr varmı sende