Gw8 de ritimli şekilde performans kaydı

djsaiko83

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland jv1000
Arkadaşlar merhaba .gw8 imde bir türlü çaldıgım müzikleri kaydedemiyorum.yardımcı olurmusunuz?

Cevap: Gw8 de ritimli şekilde performans kaydı

Rec tuşuna bas, daha sonra da ritimle beraber şarkına başla. ritmin Start-stop tuşuna basıp ritmi durdurursan otomatik olarak şarkı kaydı da biter ve şarkı org hafızasına taslak olarak kalır.bunu kalıcı yapmak için de WRITE tuşu var ona basıp şarkı adını da ekranda "silindiri" kullanarak yazıp kaydedebilirsin.

org çalma programını indiremiyorum bana yardımcı olurmusunuz

teşekürler fakat yanlış anlasıldım galiba ben canlı performansımı kaydediyorum ama bu kayıtı bilgisayara mid dosyası haricinde nasıl aktarabilirim.mid olarak song dosyası olusturuyor roland gw8 fakatben bunu mp3 yaptıgım zamanda convertarla sacma sacma sesler geliyor.cihazın kendi kayıt ettiği gibi nasıl bilgisayar ortamına aktarırım bunu yapamadım .tek secenegim cep telefonuyla ses kaydı yapmak sanırım

teşekürler fakat yanlış anlasıldım galiba ben canlı performansımı kaydediyorum ama bu kayıtı bilgisayara mid dosyası haricinde nasıl aktarabilirim.mid olarak song dosyası olusturuyor roland gw8 fakatben bunu mp3 yaptıgım zamanda convertarla sacma sacma sesler geliyor.cihazın kendi kayıt ettiği gibi nasıl bilgisayar ortamına aktarırım bunu yapamadım .tek secenegim cep telefonuyla ses kaydı yapmak sanırım

Canlı çalarken, GW8 in sağ sol çıkışından bilgisayara stereo jakla giriş yapıp herhangi bir kayıt programıyla kayıt yapacaksınız. Buradaki tüm demolar bu şekilde kayıt yapılıyor. Kendi üzerinde mp3 kayıdı yapan org sayısı çok azdır.

çok teşekkürler pek anlamadıgım için o kadar fazla o jaklar ne işe yarıyor diyordum bende.