Gw8 9-8 ritim ve demosu-katip20

• Konbuyu başlatan katip20
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 22
  • Görünümler : 6K

katip20

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ROLAND BK 5 TÜRK
var1:adr türkkit2 acc4:türkkit2
var2:adr türkkit2 acc4:türkkit2
var3:adr türkkit2 acc4 : oriental4
var4:adr türk kit2 acc4 : oriental4

yapılması gerekenler sadece bu secimler

demosunu dinleyin begenirseniz yükleyin.yorumlarınızı bekliyorum

not:kit seçimlerini doğru yapmak önemlidir çünkü ritim sadece fl9 ve style works üzerinde düzenlenmiştir.gw8 üzerinde düzenlenmemiştir.

Ekli dosyalar

• ktpgw98.mp3
    1.3 MB · Görünümler: 542
  • ktpgw98.rar
    3.1 KB · Görünümler: 201
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Gw8 9-8 ritim ve demosu-katip20

Eline sağlik abi

hocam mükemmel olmuş,zaten fazla söze de gerek yok. benim kafama takılan şu : Banjo sesi orada bir davul takımı mı? yoksa akor mu?

eline sağlık sağol

hocam mükemmel olmuş,zaten fazla söze de gerek yok. benim kafama takılan şu : Banjo sesi orada bir davul takımı mı? yoksa akor mu?

listede verdiğimden başka davul ve perc kullanılmadı

banjo ve diğer sesler acompanya sesler o sesleri gw8 üzerinde istediğiniz gibi değiştirebilirseniz.sert lead sesler olabilir mesela

ritimi gw8 üzerinde denediyseniz 1 dakikalık bir demo kayıtlayıp paylaşırsanız sevinirim

listede verdiğimden başka davul ve perc kullanılmadı

banjo ve diğer sesler acompanya sesler o sesleri gw8 üzerinde istediğiniz gibi değiştirebilirseniz.sert lead sesler olabilir mesela

ritimi gw8 üzerinde denediyseniz 1 dakikalık bir demo kayıtlayıp paylaşırsanız sevinirim

katip arkadasım ben ne yazık kı kayıt mayıt anlamıyorum bu pc lere yapmayı anlasaydım hemen eklerdım

katip arkadasım ben ne yazık kı kayıt mayıt anlamıyorum bu pc lere yapmayı anlasaydım hemen eklerdım

canın sağolsun............. peki ritimin gw8 üzerindeki neticesi iyimi doğru okuyormu ritimi alet??????

kadirciğim merhaba.yazmış olduğum midi ritmleri style works le gw8 e konvert ediyorum.fill inler farklı main lerin üzerine düşüyor.ayrıca intro yazıyorum direkt 3.varyasyonlala başlıyor.bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz..

dostum merhaba!gw le ritm yazarken yanlış vuruşlarımızı aynı anda nasıl silebiliyoruz?ben bulamadım bilgilendirirsen memnun olurum...

10 numara güzel eline sağlık çalışmalarını takip ediyorum zaten hepsi birbirinden güzel...