gw8 2 yeni ritm daha (paylaşıma devam)

• Konbuyu başlatan armoni
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 14
  • Görünümler : 3K
Cevap: gw8 2 yeni ritm daha (paylaşıma devam)

senin niyetin insanları birbiriylemi yarıştırmak.veya kaba tabirle gaza mı getirmek istiyorsun.kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 90 yılında yamaha 6300 lerle çalışırken eminim sen dünyada yoktun

seninle aynı duyguları paylaşıyorum... Allah razı olsun ritimlerini bizimle paylaşıyorsun ve inanıyorum ki daha da güzelini daha da iyisini yaparsın.Ritimlerin çok güzel, Turkish davullarından faydalanıyorsun.Allah razı olsun paylaşımlarından.

haklısınn kadirbey abi sen olsan bu ritimi ne hale getirirsin inanıyorum arkadaş yeniym,iş editleyemiyormuş yinede başarılar

bey efendinin yeni olduğunu nereden çıkartıyorsun? böyle yorumlar yaparak insanları soğutmayalım; hatta armoni abimiz gibi kullanıcıları daha da yüreklendirelim ve teşvik edelim.

hayır hep yanlış anlıyorsun beni abi ben org da yeniymiş demek istedim hatta kendide zor bir alet diyor ben kimseyi kötülemiyom ama ilerde inanıyorum ki professionel bir org kullanıcısı olacaktır ben kimseyi kötülemem bunu unutma Abicim hiç bir zaman üstatlarında kötü olmasını istemem saygılar..

ben kötü demek istememiştim ki abicim sadece orgu iyi tanıyanlardan bahsettim oda benim tanıdığım kadirbey abi o olunca yani o ritimi editleyip değişik hale getirir diye düşünmüştüm yinede özür dilerim emeğinize saygım var büyüksünüz üstadlarım en ufak şeyi yanlış anlama duygusu var onun için bir daha yorum yapmıyacam nedense kadir abim yanlış anlıyo kimseye bir laf demiyecem sizleri seviyorum kimseye kötülüğüm yok allah bilir.. ki
mseyide küçümsemiyom..

eline sağlık devamını bekleriz....