GW 8 rtim yükleme sorunu yardım lütfen

piyanistcengiz

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa800
değerli hocalarım gw8 normalde 100 rtim yüklenmesi gerekiyo ama 30 dan fazla yüklüyemiyorum neden acaba bir bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.

Cevap: GW 8 rtim yükleme sorunu yardım lütfen

belki ritimlerin boyutları büyüktür, bende ritimler 90-100 civarı

Formatla aleti bir kere performanslarıni falan yedekledikten sonra ritimler silinmiyor sonra ritimlerinde sil hepsini sıfırdan başla herşeye düzelir herhalde böyle birşey ilk kez duyuyorum kadirbey boyutla alakali olacağını sanmıyorum dostum hani doksan tane olsa olabilirde otuz diyo arkadaş

Hafızada standart dışı style işletim sistemini tıkıyor. Edirneli arkadaşımın da dediği gibi formatla düzeir...

Hafızada standart dışı style işletim sistemini tıkıyor. Edirneli arkadaşımın da dediği gibi formatla düzeir...

rolandın eski model orglarının ritimlerini okuyor gw8 ama o ritimleri gw8'e mi dönüştürmek gerekir ? mesela va-7'deki ritim, gw8'e dönüştürüldükten sonra mı orgun hafızasına atılmalı?

Hafızaya yüklenen ritimlerin isimlerini değiştiriyorsan bilgisayarda ve bu değişikliklerde Türkçe karakter kullanıyorsan yükleme o ritime geldiğinde otomatik durucaktır. Aynı olay defalarca başıma geldi. Ritimlerin isimlerini kontrol et.

teşekkür ederim arkadaşlar rtimleri site içersinden aldım ama dediğim gibi 30 dan fazla atmamadım bidaha deneyeyim bakalım format falan ..

arkadaşalr teşekkür ediyorum yorumalrınız için sorunu anlattığınız gibi çözdük isimlerin yazılışın oluyomuş türkçe karekter kabül etmiyo .. paylaşmak istedim

şarkıları da aynı şekilde flaş diske atarsın, kısa isimler Türkçe karakterlem olmadan.programın adını unuttum şu anda zaten işyerinden giriyorum belki ondandır ; playlist editor gibi birşey olması lazım, yanlışım varsa arkadaşlar beni düzeltin.