gw 8 güzel bir alet

Cevap: gw 8 güzel bir alet

Bu aletin en önemli eksikliği bence profesyonel bir set.
Şu ana kadar dinlediğim demolardaki setler çok da profesyonel gelmedi bana.
Elbette bir emek harcanmış ve ihtiyaçlar kısmen karşılanmış o setlerde. Bu konuda takdir etmek gerekir emeği geçenleri, ancak bana şu ana kadar pro bir set kalitesi ayarında bir demo çalışması gelmedi kulağıma henüz.Pro bir set; aleti üst seviyelere çıkaracaktır.

Aletin diğer bir eksikliği ise; pratik olmayan menüsü sanırım.Bu konu; sahne çalışması yapan müzisyenler için oldukça önemli galiba.Bendeniz evde kullandığım için sorun değil benim için.

Ancak beni en çok cezbeden özellikleri ise; synt sesler ve batı ritmlerinin zenginliği.

Şahsi fikirlerim bunlardır.

Saygılar,

Bu aletin en önemli eksikliği bence profesyonel bir set.
Şu ana kadar dinlediğim demolardaki setler çok da profesyonel gelmedi bana.
Elbette bir emek harcanmış ve ihtiyaçlar kısmen karşılanmış o setlerde. Bu konuda takdir etmek gerekir emeği geçenleri, ancak bana şu ana kadar pro bir set kalitesi ayarında bir demo çalışması gelmedi kulağıma henüz.Pro bir set; aleti üst seviyelere çıkaracaktır.

Aletin diğer bir eksikliği ise; pratik olmayan menüsü sanırım.Bu konu; sahne çalışması yapan müzisyenler için oldukça önemli galiba.Bendeniz evde kullandığım için sorun değil benim için.

Ancak beni en çok cezbeden özellikleri ise; synt sesler ve batı ritmlerinin zenginliği.

Şahsi fikirlerim bunlardır.

Saygılar,
Ben de buna katılıyorum. Çok sayıda synth sesleri var, ne istersen var, bence dünya ve türk enstrümanları da başarılı. Özellikle Roland deyince piyanolar, brass ens. çok sayıda ve güzel.. Prelude'de bazı seslerin yerleri dağınık. Mesela word sesleri içinde de güzel orglar, yaylılar, gitarlar vb var; esas ses gruplarından ayrı numaralarda ve uzak. Türkiyede çok çalışma yapılmış, yapanların eline sağlık. Benim gördüğüm yapılan bazı ritimlerde ses çok fazla geldiği için distorsiyona neden oluyor, editlemekle biraz düzeliyor ama uğraşmak lazım. İndirdiğim user hafızalarda sesler karışık düzenlenmiş, bence aynı müzik çeşidinde kullanılaçak birkaç user ses ard arda olmalı. Aletin önemli bir eksiği user ritimlere favori ses(1tane bile) atanmaması. Editlemeden uğraşmadan benim gibi amatörler için en ideal seçim yamaha ve korg tr modelleri sanırım:) Sağlıkla kalın..

arkadaşlar gw8 de çok güzel bir marşs besteledim.kaliteli sound istiyorsanız ya roland yada yamaha korg sadece praktiklik açısından üstün bence.emin olun kıraçın yaptığı fenerbahçe 100.yıl marsı kadar güzel onun kadar uzun değil tabi(bende ses mi var sarkısını da soyleyım :)) ama onu hiç anımsatmıyor bile.bu cihazla çok kaliteli işler yapilabilir.daha çok studio tarzı çalişanlar için biçilmiş kaftan..

sağlam br set söylesenizde yüklesek ben pa 80 kullanıyordum roladn hiç kullanmadım yardımcı olurmusunuz