gw 8 güzel bir alet

Cevap: gw 8 güzel bir alet

kemanist 22 hocam evet editleme bölümü menu lerde

ritim programini acarsan menude style composer gelir onuda acarsinenter le sonra tekrar entere basiyoruz alt tarafta micro yerine geliyoruz onuda aciyoruz ve ok isaretinle tek tek degistirme yapabiliriz ama sunuda söyleyeyim birinci sayifada hangi varationu degistirmek istedimizi yazmamiz veyada üzerine tiklamamiz gerekiyor varation 1 mesela main 1 geciyor varation 2 main 2 diye

saygilarimla

not daha coverter programini incelemedim org u 6 gün oldu alali ögernince mutlaka siteye nasil oldugunu yazacam

Moderatör tarafında düzenlendi:

yanliz bir uyari program sirasinda elektrik kesilirse alet 10-15 dak. arasinda aciliyor haberiniz olsun...selamlar[/QUOTE]

Bir yanlışlık var sanırım, GW8 in açılması 15 saniye kadar sürüyor.

10-15 saniye sürüyor, doğru söylüyor myolive...

Bende Roland Prelude var. GW 8 in hoparlörlü modeli. Çok az fark var sanırım. 10 saniyede kullanıma hazır. O kadar çok synth ses ve loop var ki incelerken yoruluyorsunuz. Tekno müzik yapanlara çok hitabediyor. Toplam 1900 den fazla ses var. Dünya müziği sesleri de türk sesleri de güzel. Yalnız mey sesi yok,değişken koma hafızası yok ve user hafızası komayı almıyor. Komayı bir değiştirince sadece onu hafızada tutuyor. Favori ses hafızası prelude de yok sanırım (bilen varsa açıklasın lütfen). Tuşesi yamaha psr serisinden kaliteli. Kullanmasını bilene iyi alet :)

ertan 1970 çok teşekkürler açıklamaların için bi bakacam insallah yapabilirim

amottor gw8 de ben sesleri favorılere kaydediyorum prelüdde vardırr heralde.

kemanist 22 bisey unutmusum major da ayarladigmizi ya minore copyalamamiz gerek yada ayni ayari minordede yapmamiz gerek.

verilen converter programini inceledim bize verilen converter yanliz midi sarkilari ritime dönüstürüyor

saygilarimla

teşekkürler ertan

dönüştürdünmü midileri hiç ritme kullandınmı programı ertan.

Önemli olan zaten marka sony,samsung,honda bu köklü markaların ve sayamadığım bir çok markanın çinde fabrikaları var zaten italya da üretseler ne olcak
(bu benim görüşüm)içini aç bak
parçaların da illa ki çin malı vardır.
nokia telefon alıyosun telefon da romania yazıyo bataryaya bakıyosun çin malı şarz aleti çin malı çinliler herşeye bulaşmış bulaştırılmış kurtulmak zor bu saaten sonra geçen haberler de gördüm 15 gün de 30 katlı göktelen dikmiş minik adamlar :)

mobillyası aksesuarıda içinde bunun:D:D