gw 8 güzel bir alet

Cevap: gw 8 güzel bir alet

Evet ben de memnunum iyi ki almışım.

çine yaptırdıgı doğru ama inanın sağlam ben kendi fikrimi söyluyorum alt yapısı çok zengin olmayabilir ama pa800 gibi hardisk yakmıyor:)) geçenlerde biri aradı adamda pa80 varmış gw8 bana sat diyor düşünün en azından tamir yüzü görmeyen bir alet ertanında söylediği gibi yık yeniden yap yık yeniden yap

Önemli olan zaten marka sony,samsung,honda bu köklü markaların ve sayamadığım bir çok markanın çinde fabrikaları var zaten italya da üretseler ne olcak
(bu benim görüşüm)içini aç bak
parçaların da illa ki çin malı vardır.
nokia telefon alıyosun telefon da romania yazıyo bataryaya bakıyosun çin malı şarz aleti çin malı çinliler herşeye bulaşmış bulaştırılmış kurtulmak zor bu saaten sonra geçen haberler de gördüm 15 gün de 30 katlı göktelen dikmiş minik adamlar :)

tufan abi özelden msn adresini verirmisin fazla zmanım yok görüşmemiz lazım:)

elinizde roland gw-8 varsa youtube'da gw-8'i güzelce tanıtabilir misiniz? yani ayarlanmış sesler ve ritimleriyle. tamam ketron korg yamaha gibi set olayı gibi değil ama mümkünse böyle bir paylaşım olabilir mi?

elinizde roland gw-8 varsa youtube'da gw-8'i güzelce tanıtabilir misiniz? yani ayarlanmış sesler ve ritimleriyle. tamam ketron korg yamaha gibi set olayı gibi değil ama mümkünse böyle bir paylaşım olabilir mi?

geçen ay gw8'imi giresuna sattım. trabzonda başka yok bildiğim kadarıyla. sahnede çekilmiş videolardan bulabilirsem atarım ama.

zuhal müziktedeki serkanın yaptıgı vardı zaten youtubede yok ama googlede çıkıyo

zuhal müziktedeki serkanın yaptıgı vardı zaten youtubede yok ama googlede çıkıyo

serkan bey 2 tane video yapmıştı 2010 senesinde, hakan beyin yaptığı tanıtım demoları da çok güzel, aslında roland gw-8'i üstadlardan dinlemek daha güzel olur.

evet gremdes güzel yani bide ritim yüklüyorsun eyer icindeki kitler uyum sagliyamiyorsa edit bölümünde tek tek drum degistirebiliyorsun bu cok önemli bir ayar bence kprg pa800 ritimlerini bile calistirabiliriz ben denedim korgpa800 ritimini converter yaptim tabilki ritim bozuk caldi cünkü sampel oldugu icin ne yaotim ritimin edit bölümündeki bozuk yani düdük sesini degistirdim oldu

ertan hocam menü den mi edit liycez ritmleri.ayrıca roland converterı nası kullanıyosun ben yapıyorum bi türlü çaldıramadım alete.bi açıklarmasın rica etsem

roland gw8 cok iyi bir alettir,en buyuk ozelligi mp3 calar ama mp3 calarkende sarkinin sozlerini siler sadece md altyapsini calar.10 numara olmasada 9 numara alettir.yanliz e2(versiyon 2 )olmasina dikkat edin.gw8 e2 nin butun ozelliklerini a dan z ogrenmek isteyen arkadaslarim;you tube gw-8 turk AYTUN EDE yazin 3adet 15 dak.gw8 turkce tanitim videolarini izleyip daha fazla bilgi alabilirler.
yanliz bir uyari program sirasinda elektrik kesilirse alet 10-15 dak. arasinda aciliyor haberiniz olsun...selamlar