guzel sesler yuklenebılecek en makul cıhaz hangısı ?

Cevap: guzel sesler yuklenebılecek en makul cıhaz hangısı ?

cevabın ıcın cok teşekkurler Murat kardeşim
korg triton le ve ketron xd 9 gıbı cıhazları tanıyormusun ?
benım gonlumden gecende yenı dante yada temız bır pa 80
ama butce pek ayıramadıgım ıcın dıger cıhazların fiat ve sound kalıtesı hakkında musbet bır bılgım yok
sadece vıdeolardan goruyorum
ama dante ve pa 80 ın soundunun tam benım ıstedıgım gıbı oldugından emınım
tavsıyelerını degerlendırecegım cevabın ıcın tekrar teşekkurler hayırlı kazanclar dılegıyle esen kalın

350tl ye kart taktırırsın 1000tlye pa60ı yollarım sana temiz pa80 sahibi olmuş olursun

hocam 1300 tl civarı temiz pa80 al.fazlasını sakın verme.yok ben güncel bi alet almak istiyorum dersende 2600tl yi geçmemek şartıyla pa600 al derim.yok ben gerçektende bu işe gönül verdim adam gibi bi alet almak istiyorum dersende 256 mb remli pa800 al.ama benim sana tavsiyem önce pa600.kal sağlıcakla.

Triton ses aleti, ritim yok. Xd9 batı çalıyorsan çok iyi, türk nevaleside var yeterince ama cihaz ağır ve eski. Bunlar dez avantaj.

Triton ses aleti, ritim yok. Xd9 batı çalıyorsan çok iyi, türk nevaleside var yeterince ama cihaz ağır ve eski. Bunlar dez avantaj.[/QUO
dugunde kullanıyorum
tritonu ve xd9 u tanımadıgım ıcın sormustum cok tesekkurler
pa serisi aldıgım cevaplara gore işimi gorecek herkeze cok tesekkur ederim
esen kalın

ben sitemiz olan trakyamuzik'te bir yetkili olarak sadece dinlemede kaldım sonuç nereye varacak diye ama her kafadan bir ses çıkıyor öncelikle org almak isteyen üstadımız bir fiyat belirlesede ona göre tavsiyede bulunsak olmaz mı ( ben eski zamanlarda org alım satım yapan biri olarak pa3x hariç ) aşağı yukarı tüm aletleri kullandım bir arkadaşımız demişki 1300 TL pa80 al fazla verme bu fiyata fgülmek gerek piyasa bile en hurda pa80 ni o fiyatın üstünde alıyor eli ayağı düzgün pa80 ni o fiyata veren varsa ben alırım ve alım satım yapmaya tekrar başlarım şimdiye kadar 100 adet'ten fazla pa80 sattım affınıza sığınarak yazıyorum ama önce org almak isteyen arkadaş bir fiyat belirlesin ve hangi amaçla kullanacak onu yazsın bizlerde ona göre tavsiyede bulunalım

Kalın sağlıcakla

Saygılar

1500e pa80 bulursun ama nasıl bütün işlevleri çalışır ama kasa perttlr yada ekranda leke vardır şuanda temiz pa80 ler 1800 civarı

ben sitemiz olan trakyamuzik'te bir yetkili olarak sadece dinlemede kaldım sonuç nereye varacak diye ama her kafadan bir ses çıkıyor öncelikle org almak isteyen üstadımız bir fiyat belirlesede ona göre tavsiyede bulunsak olmaz mı ( ben eski zamanlarda org alım satım yapan biri olarak pa3x hariç ) aşağı yukarı tüm aletleri kullandım bir arkadaşımız demişki 1300 TL pa80 al fazla verme bu fiyata fgülmek gerek piyasa bile en hurda pa80 ni o fiyatın üstünde alıyor eli ayağı düzgün pa80 ni o fiyata veren varsa ben alırım ve alım satım yapmaya tekrar başlarım şimdiye kadar 100 adet'ten fazla pa80 sattım affınıza sığınarak yazıyorum ama önce org almak isteyen arkadaş bir fiyat belirlesin ve hangi amaçla kullanacak onu yazsın bizlerde ona göre tavsiyede bulunalım

Kalın sağlıcakla

Saygılar
ılgınız ıcın gercekten tesekkurler

maddı olanagım suan yerınde olsa hıc dusunmeden bır adet ses agırlıklı sampler bır cıhaz
bır adet rıtm agırlıklı bır cıhaz ile ısı gotururdum ama deneme imkanım kısıtlı oldugu ıcın trakya muzık ailesıne basvuruyorum
benım amacım harıka lead sesler meyan seslerı ve canlı seslere ıhtıyacım oldugı ıcın
bu amacıma en yakın 1500 tl gıbı bır butceyle hangı cıhazla yapabılecegım

cıhazlardan korg trıton le ketron xd9 ve aklıma gelmeyen tanımadıım sızlerınde tecrubesını ettıgınız bır cıhaz varsa onu sormustum
dugunlerde cift klavye kullanıyorum kullanma amacım sadece dugunler

baglamacımıla beraber oyun havaları kına vs calıyoruz cok canlı seslere ıhtıyacımız var
elimdekı cıhazlar artık yetersız gelıyor
1500 gıbı bır butce ıle hem rıtm hemde ses olayını cozebılecegım bır cıhaz olursa elımdekı klavyelerı elden cıkaracagım ve onu alacagım
eger ses agırlıklı bır cıhaz varsa 1500 gıbı bır fıata onu alıp i 30 ile ritm kuulanmayı dusunuyorum
istedıgım rıtmı gayet guzel i 30 da ugrasa ugrasa kendım edıtleyebılıyorum
ses yonunden cok cok cok eksıgım var
Allaha emanet olun ıyı calısmalar dılerım
esen kalın