★★★gulum-demo★★★

• Konbuyu başlatan CHL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 12
  • Görünümler : 3K
Cevap: ★★★gulum-demo★★★

niye abartasınki,ne güzel icralar dinliyoruz işte..eline sağlık bu arada ilkerrr:)
not:teşekkür butonum yok

Sagolasin Abi
Karar aldim basliklara Tyros yazmiyorum artik :)

eline saglik reisim senpinarin butun sarkilarini severim

abi bu intronun devamini yapsana üstadların arşivini yapıyorum trakya müzikteki profosyenel piyanistlerin demolarını toplayıp arşiv hazırlıyorum

harika paylaşım için teşekkürler

harika paylaşım için teşekkürler

Ben Tesekkur ederim Zaman Ayirip Dinledigin icin

@Ali
Sende Varol insallah ilerde daha saglam ve uzun halini yapariz :D

ilker bu nasıl bir yorum böyle gündüz vakti efkara geldim yaw :) eline yüreğine sağlık kardeşim. keman mükemmel bayıldım. orkestra kemanlarda güzel ama solo kemanı tek geçerim. demodan kimse bıkmaz rahat ol.. bıkan varsa dinlemeyiversin :) şahsım adına hergün bir adet demo ''tok karına'' bünyeye iyi gelir diyorum :) başarılar dilerim

ilker bu nasıl bir yorum böyle gündüz vakti efkara geldim yaw :) eline yüreğine sağlık kardeşim. keman mükemmel bayıldım. orkestra kemanlarda güzel ama solo kemanı tek geçerim. demodan kimse bıkmaz rahat ol.. bıkan varsa dinlemeyiversin :) şahsım adına hergün bir adet demo ''tok karına'' bünyeye iyi gelir diyorum :) başarılar dilerim

Sagol Varol Vural abi insallah zamanla daha iyi seyler sunmakta nasip olur :)

Biktirmak ne demek ilker, iyiki varsin .Insallah banada nasip olur böyle paylasimlar.Kiskanmiyorum dersem yalan demis olurum....Saka saka, ancak gipte edilebilir....
Tesekkürler ve saglicakla kal...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri