Grup Yaylı ile UNUTAMADIM... Yamaha

szdemir_06

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
PA 600 - Bağlama - Ney
Grup Yaylı ile Müslüm Gürses 'ten UNUTAMADIM... Yamaha S650

Merhaba Arkadaşlar...
Eski arabesk şarkıları seven ve o şarkıların tadını şimdilerde hiç bulamayan bir dinleyici olarak sizlerle ilk demomu paylaşıyorum.
Değerli yorumlarınız benim için çok önemlidir. Hatalarımız için şimdiden affınızı dilerim...

Müslüm Gürses' ten Unutamadım...

Unutamadım by szdemir_06 on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Grup Yaylı ile UNUTAMADIM... Yamaha

kardeşim eline sağlık çok güzel olmuş birşey soruyum parçayı re üzeri -1 transpoze(do diyez) olarak mı çaldın?

Teşekkürler kardeş.. mi üzeri 0 transpoze ile çaldım...

vay be gerçekten de süper olmuş kardeşim eline sağlık demolarının devamını bekliyoruz

eyvallah dostum.. Yamah S650 ritim ve ses olarak üzerinde çalışılsa çok iyi bir alet... Evde hobi amaçlı kullanıyorum. Grup yaylı, harmonica ve organ seslerini çok sevdim... Kullandığım vahde ritmi yanılmıyorsam A1000 ritmi...

evet kardeşim aynı ritim ben de var ama ben bırakıyorum artık yamahayı askerden geldikten sonra korg a geçecem ama s650 yi çok merak ediyorum aslında bi denemek lazım hem fiyatı iyi hem kalitesi

Yaklaşık 6 aydır org kullanıyorum. Bağlama çaldığım için kulaktan çoğu şarkıyı çıkarabiliyorum. Şu anda parmaklarımı hızlandırma ve akor basma üzerine çalışıyorum. 6 ay önce A300TR ile başladım. A300 de enstrüman ve ritim değiştirmek çok sıkıntılı olduğu için onu verip (dore müziğin kampanyası da vardı ) 1280 TL ye S650 yi aldım. Fiyatına göre ev kullanımı için çok iyi. Tekoloji olarak yeni.. USB den ritim okuyor, pc ye bağlanıyor vs... Yeni başlayanlar için bence ideal. Ancak kampanyası bitti. Şu anda 1700-1900 TL arası satıyorlar..

biliyorum dostum özelliklerini inceledim az çok a1000 in ve or 700 ün ritimlerini de okuyor sağlam alet ama Korg un tadı bi başka ben de 1 yıl a 1000 kullandım adam gibi bir tane ses yok inan ritimler güzel ama sesler de hiç canlılık duygu yok Korg pa80 de bir yaylı sesi insanın içini ürpertiyor Yamaha gerçekten kaliteli iş yapıyor ama çok eksiği var dostum o yüzden Korg a geçiyorum

Korg gerçekten çok kullanılan bir marka... şimdilik düşünmüyorum ama ilerde ne olur bilemem..

gayet güzel olmuş kardeşim başarılar s650 gerçektende kaliteli bir alet özellikle yaylı sesleri çok güzel başarılar ...