Goran bregoviç "ederlezi" bk-5 or

Cevap: Goran bregoviç "ederlezi" bk-5 or

tebrikler. Trompet tonlarını da çok beğendim.

sağolun teşekkür ederim

Çok güzel bir kayıt olmuş, çok beğendim, tebrikler. Yaklaşık 10 gün kadar önce ben de bir BK-5 OR sahibi oldum. Bütçeme göre almayı çok istediğim bir klavyeydi. Bu klavyeden böyle işlerin çıktığını görmek insanı mutlu ediyor. Acemi bir ev kullanıcısıyım ve işim gereği klavyeme henüz yeterli zamanı ayıramadım, keşif sürecim devam ediyor diyebilirim. Çözemediğim konular var, zamanla halledebileceğimi umuyorum. Gerek kendi çıkışlarıyla gerekse kulaklıkla (bende bir Philips SHP 2500 var ve oldukça tatminkâr) enfes soundlar veriyor bu BK-5 OR. Zaten severek ve isteyerek aldığım klavyemi zamanla daha da seveceğimi düşünüyorum.
Sayın yasalhaydut, sormak istediğim birşey var: Bu kaydı tek seferde mi yaptınız? Farklı bir şekilde yaptıysanız birkaç enstrümanı üstüste mi çalıp kaydettiniz? Teknik bir konu, dinleyerek çözemedim, cevaplarsanız sevinirim, selâmlar, iyi akşamlar...

teşekkür ederim BALASAGUN 5 kez kayıt yaptım ilkinde sadece akorları kaydettim, ikincide ana solo trompet, üçüncüde tuba, dörüncüde bandaneon, beşincide de atk trompet şeklinde yaptım ayrıca facebookta
http://www.facebook.com/groups/342716605815769/ ROLAND TÜRKİYE KULLANICILARI ADLI SAYFANINDA YÖNETİCİSİYİM FACE BOOK KULLANAN TÜM ROLAND KULLANICILARINI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER...

eline sağlık güzel olmuş

sağolun arkadaşlar

guzel bir calisma ellerine saglik.

bu parçayı çok severim sağolun dostlar