gönül gel seninle,uzman1972

Cevap: gönül gel seninle,uzman1972

teşekkürler yaşar abi ellerine sağlık ağzına sağlık,

sağolsın zafercim..eğleniyoz burda bizbize:)

Umarım bana kızmazsın çünkü daha önceki demolarını bildiğim için bunu biraz geçiştirmişsin gibime geldi. Ritm olmamış ve Mey' le senkron tutmuyor. Bence ritmi değiştirip ses üzerinde de küçük bir oynama yapıp yeniden kaydet. Çünkü bu harika bir türküdür ve çok hoşuma gider. Paylaşım ve emeğin için teşekkürler. Sevgiyle kal.

estafurullah abim,ne kızması rica ederim.mey senkron olmaması lazım,notalı mey kullandım..ritim aksak olduğu için belki kulağınıza öyle gelmiştir..saygılar aabim..

bence ritim tamam fakat parçanın trafiği biraz yürük olmuş.. birkaç mezür yavaş çalınsa ruhi hocamın değindiği hususlar tamamdır yani :) eline sağlık hocam. paylaşım için teşekkürler..

bence ritim tamam fakat parçanın trafiği biraz yürük olmuş.. birkaç mezür yavaş çalınsa ruhi hocamın değindiği hususlar tamamdır yani :) eline sağlık hocam. paylaşım için teşekkürler..

öncelikle yorumunuz için teşşekür ederim.mezur konusunda haklsın,ama benim sesim gibi kötü bir sesi mecbur biraz normal mezürün üstünde olması lazım.kulak tırmalamamsı lazım..bideben genlede şarkı söylerken,aklıma çok şey gelir:)

öncelikle yorumunuz için teşşekür ederim.mezur konusunda haklsın,ama benim sesim gibi kötü bir sesi mecbur biraz normal mezürün üstünde olması lazım.kulak tırmalamamsı lazım..bideben genlede şarkı söylerken,aklıma çok şey gelir:)

Sen sesine 'Kötü' mü diyorsun yani. Eğer senin sesin kötüyse, iyi sesler nasıl olur acaba...:) Ya da benim sesi kim dinler... Sevgiyle kal.

Biraz hızlıda olsa Ali Ekber Çiçeğin türküsünü seslendirmeniz çok kıymetli. İhşallah bende türkü demoları yapmak istiyorum.

frden slmlar hehehe yasar bak renoya 1 tillik demoyu 2 gunde yapdirdin yoruldu kafa karismis ya sesler cok bulanik senkronlarda tam oturmamis gel renoyu tatile cikar yoksa her tekerini biyerden toplucan dinlensin bence garibim heheheeheheh