Giresun Karşılama-keşanlı mustafa

keşanlı mustafa

Allah rahmet eylesin
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Genos
Sağ elimin yavaş kalması nedeniyle sekronize hatalı olarak Giresun Çandır Karşılamasını gençlikte çaldığım gibi çalmaya çalıştım. Komasız kaydedildi. İyi oyunlar...

Ekli dosyalar

• GİRESUN KARŞILAMA-keşanlı mustafa.mp3
    1.8 MB · Görünümler: 433
Cevap: Giresun Karşılama-keşanlı mustafa

yıldırayyılmaz abimizin yorumunu merak ediyorum, kendisi giresun karşılamasını çok seviyor :)

Ellerine sağlık abi güzel olmuş...

Ellerine sağlık sevgili dostum. Çok güzel olmuş. Sevgiyle kal.

duyduğum en güzel karşıla ritmi diyebilirim abimm,ellerine sağlık..sizin oraların müzüğü sanırsam bu abi..

frden slmlar sizi yaramaz renocular sizi gene piyasaya cikmisiniz abi guzel olmusda turkcesini nasi desem sanki elektrodaki lesli cabuk kaybolmus mu acaba

Karşılamayı orkestrada 1973 yılında çalıyorduk. Genelde gitarla akor atarken kulakları çınlasın Datdara Mehmet Abi (giresun medler orkestrası trompetçisi Mehmet Yüksel) özel yapılmış bağlamasıyla çalardı. Aklımda kalan melodi bu kadar....

frden slmlar sizi yaramaz renocular sizi gene piyasaya cikmisiniz abi guzel olmusda turkcesini nasi desem sanki elektrodaki lesli cabuk kaybolmus mu acaba

Haklısınız, E.bağlama sesini daha farklı kullanabilirdik ama memleket özlemiyle heyecandan unuttum.