g600 işte baba alet

• Konbuyu başlatan ozzgurr
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 8
  • Görünümler : 4K
Cevap: g600 işte baba alet

gerçekten çok güzel sesler var

müüthişş ...paylşım için teşekkürler .

Moderatör tarafında düzenlendi:

arkadaşlar dikkatinizi çektimi bilmem aletin üzerinde ek bişeyler var ne olduğunu bilmiyorum ama müthiş hale getirmiş o kesin.

evet midi bağlantısı yapmıs bişeye ama ne iş görür bilinmez iyi bişe demekkli böyle ses verdigine göre.. :D

çalan arkadaş balkan kökenli galiba.seslerde o yöreye uygun.ritimler g-600 ün artık ezberlenen seslerinden.ses olarak ii,ancak ritimleri ii olmayan alet.2 defa aldım sattım.gw8 aldım.g-600 ün hastası olduğum macun sax ını düşünürken keşanlı üstad ufak bir düzenlemeyle o sesi ayarladı.yani gw8 de aynı sesleri daha kaliteli yapma olanağı var.ritimler de zaten gw8 kat kat ilerde.bu orgları almayı düşünenlere gw8 i şiddetle tavsiye ederim.ucuz fiat dev performans.g-600 , g-800 devrini bu alet artık kapatmıştır.benim görüşüm budur.saygılar......

Orgun üstündeki efekt cihazı, bu cihazı kullanarak sesler efektlendirilmiş. Çok kaliteli bir iş çıkarmış.

arkadaşlar üzerinde efect aleti var o yüzden sesler çok tatlı geliyo ama yinede g600 den beklemzdim bu kadar harikanın üstünde performasn ses konusunda