g-600 fidayda yeni ritm

Cevap: g-600 fidayda yeni ritm

Selam arkadaslar arkadasın bırıne soyleyecek bır kac cumlem varda. Mfsert arkadaşimı buradan kınıyorum ınsan once bır ortama selam vererek gırer sonra da hakaret ıceren sozler soylemez en zından ortamda soylemez. Bende de roland g 600 ve korg i3 var kardeş ıkısı de bırbırıne es cıhazlar amasana sunu soylıyeyım bana korg pa800 rıtmını acsalar bırde g 600 rıtmı acsalar hangısı gecekcı dıye sorsalar benle dalga geceeklerını dusunmem g 600 derım abıcım korg yapmacık anlayın bunu artık teneke gıbı bence rıtmlrı gw 8 e gelınce hos alet ama su an g 600 kalıtesınde nevalelerı oldugunu dusunmuyorum g 6oo u tek gecerım bu alemde!!!!!!!!!!!!

arkadaşlar birbirimize karşı gerçekten kırıcı oluyoruz herkez kötü yorumlarını kendine saklasın lütfen benim orgum g-600 bu demoyuda g-600 ile yaptım arkadaşım gw-8e nasıl getiriyosunuz konuyu ben anlamıyorum gerçekten tüm arzularımı kırdınız teşekkür ederim sizlere...

ya arkadaş bu GW8 de ne buluyorsunuz Allah aşkınıza biriniz çıkıp söyleyin..!! Ritim çok afedersiniz ama B..K gibi ( Genel olarak türk sesleri ve davul darbuka kitleri çok çok kötü ötesi...) 15 yıllık G600 den hiç farkı yok neredeyse Türk saundu olarak:S Hee batısına bişey demem ama, o ayrı !!
Böyle konulara girmeyim diyorum ama yorumları görünce dayanamıyor insan..Birkere konu g-600 konusu arkadaş g-600 ü ile bir emek paylaşmış siz GW8 diyorsunuz..Kullandığımız orglar batı müziği yapmak için üretiliyor (özel modifasyonlar hariç) üreticiler USER kullanım imkanı vererek Türk ritm ve sesleri eklememize olanak veriyorlar beğenmediğiniz o sesleri bizler yani kullanıcılar oluşturacağız tabiri caizse..Bazı arkadaşlarımız emek sarfederek bu USER kullanıma ait setleri ortaya çıkarıyor ve bunları gönülden yada emeğinin karşılığını talep ederek paylaşıma sunuyorlar sizin gibi bu sesleri beğenmeyenler sanırım set oluşturma konusunda çok ileri düzeydelerki orgun teknik kapasitesi onlara yetmiyor...Ondan sonrada bu teknolojilere ağza alınmayacak sözler sarfediyorsunuz...Roland üreticileri sizin bu yorumunuz karşısında moralmen yıkılmışlardır biz ne yaptık,daha bir zurna sesi sample edemiyoruz diyerekten...Sağduyuya davet ediyorum sizi...Roland GW8 ile Türk müzik dünyasında bir iddia ortaya koymak misyonu gütmemektedir...

Sevgili Alingirikk kardeşim kusura bakma konu dışına çıktık paylaşımlarını bekliyoruz emeklerine sağlık ...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sayın DreamSongs bende ağzımı açmak istemiyorum gerçekten kedi erişemediği ciğere mındar dermiş gw-8e hakaret eden arkadaşa sorarmısınız hangi klavyede kaç tane ses editlemişte paylaşmış bizlerle onuda geç sen hangi klavyeyle neyi kyaslıyosun madem o şekilde düşünülüyorsa hangi org birbirinin tadını tutar söylermisiniz, benim g-600umun darbukaları korg pa-60dan iyi değilse bende g-600ü yakarım! her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır.Çok özürdilerim...

alingirikk kardeşim tamamen haklısın, bu milletin pa50/60 lara tahammül edebilmesinin sebebi "yalnız kalmama" olayından ibaret. yani g600 alan hep eski kullanıp atılmış set/sesleri kullanırken, pa50/60 alanlar devamlı güncel ses ve ritimlerle çalıştığı için sanki o aletler iyi birşeymiş gibi gösteriliyor. aslında herkeste aynı alet olduğu için insanlar bu aletlere daha bir pozitif olarak yaklaşıyor. yoksa korg sample çıkarmayaydı o aletleri görürdük biz..

ayrıca g600 ve pa/i/is serilerinin arabik zil ve darbuka sesleri birbiri ile aynı. yani bildiğin kopya. onu geçtik setlerin dizilimi de aynı ne hikmetse.