Ford Fiesta Kullanan ve Deneyen

• Konbuyu başlatan BaTuH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 24
  • Görünümler : 4K
Cevap: Ford Fiesta Kullanan ve Deneyen

Yamaha bir araba çıkarsa alırım diyeceğimde, Yamaha'nın çıkaracağı arabada Allah bilir yukarı aşağı vites olur, daha sonra bagaj bölümü kullanıcıya kapalı olur :D
HAHAHAHAHAHAHAHAH

bu iyiydi
Allah da sizi güldürsün kardeşim :)

bu arada arkadaşlar performanstan bahsetmiş, bende focus ghia 2.0 full var ve bütün tuşları swichleri çalışır durumda :) sesler ve ritimler süper! :) :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Batuhanim madem hayal bu, Alman olsunda bari hayal kurduguna degsin ;)

batuh kardeşim dizel alıcaksanda çıkardığı sesi göze almanda yarar var çok ses yapıyo ve yalıtımda kötü oldu olduğu için ses direk içerde.

Aslında artık dizelin hiç bir avantajı kalmadı. Bakımı da cabası. Tabi en önemlisi yılda kaç km yol yapacağın. Şu an avantajlı görünen Corsa 1.4 100Beygirlik. En az yakanlardan biri ve sağlamlığı ve seriliğiyle ünlü. Ama benim sana önerim başka olacak. Arkadaşım 4 ay önce 98 BMW 3.16i aldı. Araba daha 85 bindeydi ve 30000' e aldı. Tabi o çok iyi denk getirdi. Bence öyle bir şey düşün ve bir de gaz taktırdın mı, değme keyfine. Araba çalışırken nerdeyse tekrar marşa basacaktım. Ya da 2000 model temiz bir Avensis al ve yine gaz düşün. Benim önerilerim bunlar. Yok illa sıfır alacam dersen, Corsa 1.4 100 lük al derim. Bence Renoya pek bulaşma.

hocam kim demiş dizel araba içine ses alıyor diye yahu? bizim megane'nin yarın videosunu çekip koyayım buraya.. motor sesi çok hafif geliyor.. zaten o kadarda gelmese arabada ne zaman vites atacağını bilemezsin.. :D ölü devirde kullan kullan arabanın motoru biter..yüksek devirde kullanmaktanda turbolar patlar :D

internette bulduğum bi video.. yüksek devirlerde bile çok az ses alıyor içeriye.. arabanın hızına dikkat :)

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=4Z3A8cs1q1k"]megane 3-1.5 dci - YouTube[/ame]