- Enst.
- yamaha
elimde ritim set var bunları kaybetmet istemiyorum ama flopi diski pc'ye kopyalayamıyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
üstadım,öncelikle uyarınız için teşekkürler.sony marka disk okuyucu,maxsell disketler.pc de dataları görüyor liste yapıp kopyala diyorum birini kopyalasa diğerinde hemen hata veriyor donuyor vs.ketron xd9 8mb org.300e yakın ritim var ve işimi fazlasıyla görecek ritimler pcde saklamak istiyordum disketlerin bozulmasına karşıHocam konu başlıklarını forum kuralları doğrultusunda açmaya özen gösterelim.
1-Floopy disketinizi kopyalamada nasıl sorun yaşıyorsunuz?
2-Orgunuzun marka ve modeli nedir?
3-Bilgisayar Floopy disk sürücünüzde bir sorun olmadığına emin misiniz?
4-Başka floopy disk kopyalayabiliyor musunuz bilgisayarınıza?
Tahmini cevaplar ;
1-Bilgisayarınıza disketi kopyalarken donuyor,disketi tanımıyor v.b. sorunlar...Ya diskiniz bozuk yada pc disket sürücünüz.
2-Orgunuzdan floopy disketleri kopyalama imkanımız var.Marka ve modelini söylerseniz yardımcı olabiliriz.
3-Bilgisayar disket sürücünüzün lensi tozlanmıştır.Uzun zaman kullanmayınca beklenen bir durum bu.Eskiden piyasada bu disket sürücülerinin temizleme setleri vardı bulabilirseniz bir deneyin.
4-Başka bir disketi okuyorsa sürücünüz disketiniz bozulmuş olabilir.Floopy disketler çok çabuk bozulma eğiliminde olan bir teknoloji ürünüdür.Eğer orgunuzda disketiniz çalışıyorsa hemen org üzerinden kopyasını almanız yararlı olur...