asdgwd1
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
- Enst.
- Yok
Cevap: FL Studio'ya Bağlanabilen En Hesaplı Org
Yanıtlarınız için sağolun.
Piranha'yı örnek olarak vermiştim.
Daha sonra Jwin MK-6130 modelini gördüm. USB değil normal MIDI Out'u var. USB Midi adaptörü ile bilgisayara takacaktım.
Anladığım kadarıyla, iyi bir ses kartına ihtiyacım var. Benimki Laptop onboard.
Yazılımlarda İngilizce sorun değil. Kullanabilirim.
Ancak herhalde başka faktörler, belirttiğiniz üzere önemli. Ses gecikmesi vesaire.
Heves işi olduğu için (kuvvetle muhtemel) kısa bir süre sonra bırakacağım. Sizler gibi profesyonel ya da yarı profesyonel değilim. İkinci elde de satmayı sevmediğim için masrafa girmeyeyim diyorum.
Siz de diyeceksiniz "O zaman sen hevesli değilsin"
Neyse bir alalım bakalım cihazı sonrasını düşüneyim. Sadece org olarak kullanırım en azından. Yardımlarınız için teşekkürler!..
Yanıtlarınız için sağolun.
Piranha'yı örnek olarak vermiştim.
Daha sonra Jwin MK-6130 modelini gördüm. USB değil normal MIDI Out'u var. USB Midi adaptörü ile bilgisayara takacaktım.
Anladığım kadarıyla, iyi bir ses kartına ihtiyacım var. Benimki Laptop onboard.
Yazılımlarda İngilizce sorun değil. Kullanabilirim.
Ancak herhalde başka faktörler, belirttiğiniz üzere önemli. Ses gecikmesi vesaire.
Heves işi olduğu için (kuvvetle muhtemel) kısa bir süre sonra bırakacağım. Sizler gibi profesyonel ya da yarı profesyonel değilim. İkinci elde de satmayı sevmediğim için masrafa girmeyeyim diyorum.
Siz de diyeceksiniz "O zaman sen hevesli değilsin"
Neyse bir alalım bakalım cihazı sonrasını düşüneyim. Sadece org olarak kullanırım en azından. Yardımlarınız için teşekkürler!..