fatıh bk5 edıtlı rıtımler

Tyros Fatih

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
cetinozben.wix.com
Enst.
Yok
selam arkadaslar rolasnd bk5 modelı klavyeyı hala satamadım ıcın sahne oncesı ve sahnede yazılmıs rıtımlerı kendımce duzenlemeye calıstım sızlerın de kullanmasını bıde rıtımlerı bu sekılde dınlemenızı dusunerek lınk ı asagıya eklıyorum..saygılar..

Zippyshare.com - My Rhythms.rar

NOT :sevgılı arkadaslar rıtımlerın sonunda fy ıle yazmamın sebebı edıtledım duzenledım rıtımlerı hatırlama amaclıdır bunuda belırtmek ıstıyorumm.....

buda rıtımlerın demosu
http://www30.zippyshare.com/v/80860618/file.html

Cevap: fatıh bk5 edıtlı rıtımler

Çok teşekkür ederim. Şu düğün arefesinde gerçekten iyi oldu

2-4 Düğün ritmindeki kick sesiyle beraber basılmış olan akoru silip paylaşırsan sevinirim

onu demodan sonra kıstım hocam su anda oyle gelmıyor rahatlıkla calınabılıyor o rıtım evet bıraz dengesız olmus onu duzelltım :)

Ellerine sağlık.
Bu arada ritimleri yazan diğer arkadaşların da ellerine sağlık ritimler çok güzel. sadece bazılarının rutuşlanmaya ithiyacı vardı.

evet aynen ben bir çok ritmin croslarını trampet ve zillerini değiştirdim bas gitarlarıda tekrar editleyip buraya göndereceğim fırsat bulunca işler hafiflesin ritm de yazacağım

Çiftetelliyi düzenlemen çok iyi olmuş güzel de olmuş ellerine sağlık.
Yalnız 2-4 bayon ritminin akorları ritimle ters orantılı gibi onun akorlarını silip normal bayon akoru atarsan o da düzene girecek gibi.

hocam linki yenileyebilir misiniz?

linki yenileyebilir misiniz?

link ölmüş indiren arkadaşlardan birisi yenilese güzel olurdu.