Fall To Deep/DreamSongs

DreamSongs

**Müzik**
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha,Roland,Epiphone Gitar
Accept 80'li yılların en iyi heavy metal topluluklarından biri bana göre.Alman grubun çok sevdiğim "Bound To Fall" isimli parçasının giriş ve kapanış bölümlerini aynen alarak, ortaya da kendi eklediklerimi koyarak çalışmayı tamamladım.Yaptığım en keyifli çalışmalardan biriydi.Biraz gürültülü gelebilir bu türe uzak olanlar için :D

Bass: Trilogy

Bateri: EzDrummer

Koro : Wienna Senfonic Choir

Gitarların tamamı canlı.Gitar efektleri GuitarRig 5 Pro'dan...

https://www.box.com/s/58aeb9e9b3c17bd67e45

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Fall To Deep/DreamSongs

Accept 80'li yılların en iyi heavy metal topluluklarından biri bana göre.Alman grubun çok sevdiğim "Bound To Fall" isimli parçasının giriş ve kapanış bölümlerini aynen alarak, ortaya da kendi eklediklerimi koyarak çalışmayı tamamladım.Yaptığım en ***ifli çalışmalardan biriydi.Biraz gürültülü gelebilir bu türe uzak olanlar için :D

Bass: Trilogy

Bateri: EzDrummer

Koro : Wienna Senfonic Choir

Gitarların tamamı canlı.Gitar efektleri GuitarRig 5 Pro'dan...

https://www.box.com/s/58aeb9e9b3c17bd67e45

On numara vallahi ;)

Gitarı bayağı ilerletmişsin. Konser tatında olmuş.

harika.mustafa hocama katılıyorum kendimi konserde zannettim.ellerine sağlık DreamSongs.

kulaklarımın pası açıldı...müthiş bir çalışma....ne kadar tebrik etsem az....BRAWO!....

Abim neler yapmışsın. Tek kelime süper bir çalışma. Sağlam bir Rock Bar'da banko bangır bangır çalınacak bir demo olmuş. Emeklerine sağlık. Teşekkürler bu güzel çalışma için.

Tek kelimeyle gerçek bir müzik ziyafetiydi dostum.Profesyonel ve çok kaliteli bir kompozisyon olmuş.Zevkle ve hayranlıkla dinledim.

Senden daha da sert çalışmalar bekliyorum ileride.Çalışmaların , müzik sertleştikçe daha da güzel oluyor yahu :D

Çok çok teşekkürler , selâmlar...

Tek kelimeyle gerçek bir müzik ziyafetiydi dostum.Profesyonel ve çok kaliteli bir kompozisyon olmuş.Zevkle ve hayranlıkla dinledim.

Senden daha da sert çalışmalar bekliyorum ileride.Çalışmaların , müzik sertleştikçe daha da güzel oluyor yahu :D

Çok çok teşekkürler , selâmlar...
Sağol dostum.Eee,eskinin su katılmamış heavy metalcilerindeniz :D sert müzik ilk göz ağrım ;)