face book kapatma eylemi

Cevap: face book kapatma eylemi

Konu Guncel

Şuan aldım haberi dondurdum hesabı bende arkadaşlar donduranlar kaç kişiyiz sadece 4-5 kişimi :S:S

oyle gozukuyor galiba

üzülüyorum ya faceye kayıtlı müslüman milletinin % 40 lık bir oranı hesab dondursa face ayaklanır teşlaşa düşer ama nerde bizim milletimizde o akıl

Küçük bir isteğim var admin arkadaşlardan

Tüm trakyamüzik deki üyelere özel toplu mesaj atın link i yollayın

http://teknoloji.milliyet.com.tr/50-...68/default.htm

Ardında kapatmalarını rica edin admin arkadaşlar en mantıklısı bu

Moderatör tarafında düzenlendi:

10-13 nisan arası ateistler bayram olarak ilan etmiş bence bu bi oyun onların oyunu kimse kapamasın facesini.

bu iş 3 günle olacak iş değil eğer çok yürekliysen hiç girmeyeceksin..şu bir gerçek burası sanal alem hiç bir şeyin önüne geçemessin..ama olan olayları şiddetle kınıyor ve ayıplıyorum

türkiye hangi gelişmiş ülkenin umrundaki face bookun umrunda olalım girip girmemek çözüm değil bizler ibadet etmeyi ve dini kendi içimizde yaşamayı bilmiyoruz sorun bu.

türkiye hangi gelişmiş ülkenin umrundaki face bookun umrunda olalım girip girmemek çözüm değil bizler ibadet etmeyi ve dini kendi içimizde yaşamayı bilmiyoruz sorun bu.

yürekten alkişliyorum seni

Bu eyleme 9 Nisandan bu yana destek veriyorum ve dondurdum hesabımı ama aldığım duyumlara göre kimse yapmamış herkes açık tutuyormuş.İnşallah doğru değildir.Eğer 3 günümüzü Hz.Muhammed e feda edemiyorsak varsın dünya yıkılsın.

ben tamamen kapattım artık girmeyeceğim