Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
bence studyo monitor kesinlikle yeter ,yamaha HS80 e butcen musaitse Kesinlikle almalisin (Tanesi 225 Pound burda) ....Benim Dandik M-audio AV30 bile Bass BOOST OFF olmasina karsin gumbur gumbur![]()
valla benim sattığım sistem var evde kullanıyorum takım olarak 2000tl. hepsinin 1 sene garantisi devam ediyor.
yamaha hs80m
behringer 1832usb
Bilgileri bakmak istersen buyur...
BEHRİNGER 1832USB DECK MİXSER - Behringer Mikser sahibinden.com'da - 157626245
YAMAHA HS80M - Referans Monitör sahibinden.com'da - 157626979
ev için bu kadar yüksek masrafa gere yok bence.ille de marka takıntısı iyi fakat pahalı bir iş.senin ilacın bende 250 tl.ye 2 adet 2 şer yollu 20 cm baslı ses hoparlörü ile işini rahatlıkla görecek(100 m2 kapalı alanda konser verebileceğin)anfi verebilirim.ufak yollu hertürlü ses sistemlerini deneyip randıman aldığım tek sistem bu.tabiiki çok pahalı küçük tesisatlarda var piyasada ama dediğim gibi ev için maliyet yükselir.en kısık seste bile( bas kısıkken) ciğerini sarsmazsa bedava veririm sana.ben bıraktım artık enstruman işini.izmitteysen gel bir dinle kaliteyi gör.evine teslim kargo ile de gönderebilirim.beni burda tanırlar.3-5 kuruşa tenezzül edecek insan değilim.neticede siz bilirsiniz.anfiyi 2 sene önce evde kulanmak için sıfır almıştım ve çok az kulladım).