evde kullanım için

Cevap: evde kullanım için

hocam bir casio kullanicisi olarak casionun wk serilerinden uzak durmanizi oneririm. Turk muzigi icin yegane tercih AT 3 veya AT 5 olmali. ama yeni basladiysaniz cok ugrastirir casio.

evet yeni başlayacağım o zaman a 300tr en uygunu gibi görünüyor.

hocam casıo hikaye. yok at3 müş, at5 miş. at-1 bile bu iki orgdan daha iyi. aman uzak durun. size uygun olan a300 ikinci el. ama org çalmaya meraklı iseniz 1 ay sonra sıkılmaya başlarsınız, aldığınız org sizi tatmin etmeyecektir. o yüzden para biriktirip bk-5. a2000, pa600 bu aletlerden birini alın. sırasıyla kullandığım orglar medeli-yamaha psr???-at1-rolande40-a1000-or700-gw8. şimdi orgum yok ama sırada ya bk-5 y da a2000 var:)

Orgu alın mutlaka ama mutlaka bir süre sonra sizi tatmin etmeyecektir hep üst düzey bir cihaz aklınızda olacak bende ev kullanıcısıyım Roland E70 , yamaha A1000TR şimdide Korg pa500TR ama yakın zamandada pa800 e geçiş yapacağım..Yani nefsine hakim olmakta zorlanırsın istediğin kadar ev kullanıcısı ol..Keşke imkanın olsa yada vardır bilemiyorum bu konuda kusurada bakmayın ; direkt olarak pa800 den başlayın derim..Saygılarımla

aslında dediğiniz doğru biraz çalmayı öğrenince a 300 tr veya roland e70'te yetmicek pa 800de de gözüm yok değil ama o kadar imkanım yok. fl stüdio ile başladım stayrusta istediğim sesleri alamıyorum. o yüzden bi klavye şart diye düşünüyorum :)