Ev için hoparlör ve mikser

Cevap: Ev için hoparlör ve mikser

Vocal processor ok ama logitech'i, crative'i ne yapacaksınız anlamadım. Cihazın hoperlörlerinden daha iyi ses alacağınızı düşünmüyorum. Belki biraz bass alırsınız ama basslar çok sub kalır. Logitech'in size keyif verecek seviyede hoperlörleri var fakat 150 TL civarına zor, 500-600 aralığına çıkmalısınız. 150 TL'ye alacağınız logitech'in size çok fark yaratacığını düşünmüyorum. Mikrofon için en pratik ve verimli çözüm dediğiniz gibi vokal pedal olur. Araba sistemleride bir çözüm olabilir, düşük volume'de de bağrıma bağrıma vursun diyorsanız :) Benim görüşüm böyle.

Aslımda önceden arabada kullandığım bir adet bass ve kabin ve oto amfisi var onlarla birşey yapabilir miyiz sizce,yanına bir çift de 3yollı oto hoparlor falan alsak.

Aslımda önceden arabada kullandığım bir adet bass ve kabin ve oto amfisi var onlarla birşey yapabilir miyiz sizce,yanına bir çift de 3yollı oto hoparlor falan alsak.

Yaparsın hocam. Sonuçta cihazın çıkışlarından line seviyesinde sinyal çıkıyor, bunu her türlü anfiye bağlarsın. Kabinin yanına anfine uygun temiz ses verecek 2 hoperlör al, 2 yollu olur, 3 yollu olur, mid-tiz olur. Güzelde olur bence. Kabinide al ayaklarının önüne, o baslar bitirir olayı.

Evde ihtiyacınız olan en fazla güç 2 x 100 watt civarındadır, apartmanda bunu bile tam açamazsınız. Bildiğimiz 2 + 1, 5+1 vs bilgisayar hoparlörlerinde eko olmadığı için sesiniz çok kuru çıkar, pek zevk vermez. Bahsettiğiniz vokal prosesörler 600 tl civarında.. Bir de mikser-anfi ve kolon isterler, bütçe kabarır. Elinizdeki oto anfisine bir akü veya en az 10 amperlik bir güç kaynağı gerekir, bir de alacağınız hoparlörlere kabin gerekir, bunlarla uğraşmak zaman ve maliyeti arttırır. Linkte verdiğim anfi 2 x 80 w, ve ekolu ve de mp3 çalıyor. Buna 2 adet 100- 150 watt müzik seti kabini bağlayarak sistemi optimal olarak tamamlarsınız. Daha profesyonel olsun isterseniz dijital efektli mikser anfiler ve uygun kolonlar seçmek gerekir ( 2. link). Ya da orgun hoparlörü yeter derseniz yine efektli (anfisiz) bir mikseri orgun harici girişine bağlayabilirsiniz(3. link) Kolay gelsin.:)

Magic Voice Mv-299 Anfi 160 Watt - Osawa Av-299 Anfi, Anfiler

Westa DP-414 Anfili Mikser - Batı Müzik Market

Behringer XENYX QX1002USB 10 Kanal Klark Teknik Efekt Profesyonel Mixer - Batı Müzik Market

Arkadaşlar bu ses cihazları konusunda hiç bilgim yok yardımınızı rica ediyorum,bir tane A2000im var bundan gelen sesi yükseltip yeterliyse 1 veya değilse 2 hoparlörle vermek istiyorum,hoparlörler çok kaliteli olmasına gerek yok orta halli bas ve tizleri duyabileyim.Aynı zamanda sahne efektleriyle mikrofon da kullanmak istiyorum nasıl aletler almalıyım uygun fiyatlı.Mikrofon kısmı o kadar komplike olmasına gerek yok sadece sesi direk duymak değil de işte ne biliym biraz düzeltilmiş şekilde verse yeter.Ev ortamında kullanacağım.Yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkürler.

Yardım konusunda ciddi olduğunu gördüğüm için müdahil olmak istedim. Vokal pedalı konusunda ciddi bilgiye sahibim. Ve-20 ve Voicelive play olur ancak 2.el pek fazla yok. Ürünün satıcısı da alıcısı da çok fazla değil. Bunlardan birisini alırsınız.

Kolon olarak 2+1 5+1 pek girme. Tek kolonlar var kaliteli ses veriyor. 300-350 liraya alırsınız. Ben zamanı gelince alacağım. Çok acelesi yok. Zaten siz A2000 aldınız sanırım. Bu klavyenin hoparlörleri zaten iyi. En azından bir süre idare edersiniz.

Miksere falan bulaşmayın. Hem profesyonel olarak kullanamayacaksınız hem de sizin istediğiniz efectleri bulamayacaksınız. VOKAL processor almalısınız.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri