ESY+Yeni rtimler 2011

Cevap: ESY+Yeni rtimler 2011

eski ritimlerde olduğu gibi edit ritimler değil bunlarda değil mi:confused:

yafff arkadaşım olsa ne olcak en azın dan yeni ritim niyetine kullanıyoruz bur da ortalığı bulandırmaya ne gerek varrr var sa yeni ritmilerin paylaş bakalımmm senin yazılım larada en azından paylaşım yapana bari engel olmaaayalımm lütfennn :mad:

yafff arkadaşım olsa ne olcak en azın dan yeni ritim niyetine kullanıyoruz bur da ortalığı bulandırmaya ne gerek varrr var sa yeni ritmilerin paylaş bakalımmm senin yazılım larada en azından paylaşım yapana bari engel olmaaayalımm lütfennn :mad:

1. ben senin arkadaşın değilim, uslubuna dikkat et
2. konuyu bilmiyosun, o yüzden kimsenin avukatlığını yapma zira arkadaş gereken cvbı zaten verir
3. buraya fikrimi yazarken sana sormayacağıma göre polemiğe girmeye gerek yok,
4. eyyamcılığı sevmediğim kadar eyyam yapan insanlarıda sevmem ve herşeyi beğendim diyerek eyyam yapmam
5. burada herkes ritim paylaşabilir bu çok güzel fakat! insanların emeğini çalarak ve birkaç değişiklik yaparak yeni ritimlerim diye ortaya çıkmak benim anlayışıma göre hiç etik değil.

sen 33 yaşına gelmiş biri olrak bu yazdıklarını insanlık deyilde müzisyen olarak gerek siz kusura bakma ben kimsenin avkatı değilim zaten senin gibi insanlada arkadaş olmaya gerek yok gereksice ben konun ne olduğunu da iyi biliyorumm seninlede polimik yapmam yolun acık olsunnn

recep abi çok sevdiğim değerli bir insandır konu ile alakalı yazdıklarında hiç bir çıkar ve fayda gözetmemiştir.yeni paylaşımları her zaman desteklemiş ve kabul görmüştür.böyle konular yüzünden siz hocalarımın birbirinize ters düşmenizi hiç istemem ve bu durumdan rahatsızlık duyarım,saygılar...

eline saglık kardeşş

polemiğe gerek yok.

Moderatör tarafında düzenlendi: