eski setin kalintilarini silmek

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
Ustalarim cogumuz bu konuyu biliyordur ama mutlaka bilmiyende vardir ben yinede aydinlatmak istedim

Eski setin kalintilarini silmek (misal piyano bölümündeki performance sesleri silmek)

1.performacedeki diyelim piano bölümüne bas
2. burada shift e basili tutarakekranda gördügünüz 8 sesin üzerine 1 rer defa tiklayiniz
3.tikladiginiz sesler kenarlari kare seklinde olacaktir
4.ekranin üst sag kösesinde tirnak var oraya tiklayin
5.copy and paste
rename
delete
ve select all (bank) yazisi cikacak oradan delete tiklayiniz ork kendi kendine sectigimiz piyano bölümüdeki sesleri tekerteker silecektir tabiki deminki gibi shift ile basili tutup sectigim iz sesleri

bunu bu sekilde sadece performance degil ritim bölümü user deki ses bölümünde ve drum kiteki sesleride pad bölümünüde böylece silebilirsiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: eski setin kalintilarini silmek

ne gerek var media + utility+ factory reset bas olay bitti orgun tertemiz hadi kolay gelsin

baze setlerde userler dolu olmadigindan fabrika ritimleri veyada sesleri bos olarak kalinitlar kaliyor

fabrika ritimleri ve sesleri zaten orgu fabrika ayarina getirsekte icinde kaliyor

dediğim gibi yaptığında sadece setin silinir arkadaşım dene bak sonra yaz bende senin gibi sanıyordum cüneyt ertacın videosunda araştırdım öğrendim bilemeden etmeden yazıp çizmem ezbere yazmam bakarım araştırırım eminsem yazarım yorum yapmadan önce aç orgunu dene ok "factory resete basacaksın o kadar fabrika dataları olduğu gibi kalır setindeki pcm performance ne varsa teetemiz olur tamam hadi kolay gelsin

konuyu tam olarak anlamadin sanirim ISIM KALINTILARINI SILME konu bu komple silme degil PCM SILMEDE DEGIL

ce setini yüklediginde userde ise yaramayan ritimler var foctory reseten kalitilar yani user 3 te türk ritimleri var ama drum kitleri olmadigindan calismiyor ce setini yüklesende o ritimlerin ismi orada kaliyor ve calismiyor okadar basit bir konu bu ritimlerin isminle beraber silmek icin factory reset yapman gerekmez yapsanda tekrardan bu ritimler user 1 user 2user 3 te geri geliyor söz konusu bu iste veyada seti silmeden baze arkadaslar set yüklüyor burdada eski setin kalintilari kaliyor bunuda silmek icin rese yapmana gerek yok benim dedigim gibi siliniyor ayrica bu konuyu bende AYHAN TOPCU ustadan ögrendim kendi kendime uydurmadim nete videoasuda var ac gör ögren sonra yorum yaz

hadi kolay gelsin

tamam arkadaşım sen nasıl biliyorsan öyle yap

Arkadaslar bu video ayhan topcuya ayitir acmis oldugum konuyu nasil yapildiginida bir bölümde anlatiyor

you tube ye

(Ayhan Topçu Baju usb star set pa 600 de nasil çalisir uyarlama yada kendi setinizi uyarlama) yaziniz

youtube den seyredebilirsiniz

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri