Eski dosttan sitem.ltf okuyun

egedoruk

Gold
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
ben egedoruk.arkadaşlar benim bu siteye vakti zamanında çok emeğim geçti.bir gün siteye girdiğimde baktımki üye girişim kabul olmuyor.site sahibi arkadaşlarım herşeye format çekmişler.tamam olabilir fakat bana ait olan herşey ismimle birlikte yok olmuş.Valla ne yalan söyleyeyim zoruma gitti.özellikle BARON abime ulaşamamak sinir etti beni.şu an saat sabahın 7 si.işten bir saat önce geldim ve eski dostlardan haber bekliyorum.Saygılar hörmetler.site sahibinden de bir ricam var.yıldızlarımı geri verin :)

Cevap: Eski dosttan sitem.ltf okuyun

selam.. yıldız olayı malesef şimdilik söz konusu değil.. 2010 yılı ocak ayı sonundan beri Trakya müzike giriş yapmadığınız kesin.. yani hemen hemen 1 yıl.. normalde 6 ay siteye giriş yapmayanlar sistemden otomatik olarak silinir..

biz sisteme formatı çektik startı sıfırdan verdik.. artık geriye değil önümüze bakalım.. iyi forumlar

bilgiler için tşkler

bu nasıl bir türkçe ben anlayamadım.arkadaşın ne dediğini anlayan varmı merak ettim.lütfen dilimizi düzgün kullanalım.herkese iyi örnek olalım..:(

sanırım klavyesindeki türkçe karakter desteği sounu..

Sevgili cemal kardeşim umarım iyisindir sana özel mesajla msnemi yazdım kardeşim görüşelim unutmadık senide sen kayıp oldun kardeşim birden merak etmedik değil ama ulaşamadık bende sitede fazla olamıyorum bu aralar bayadır sevgi ile kal kardeşim en azından iyi olduğunu anlamış oldum bu konu ile sevgi ile kal yeniden kardeşim...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri