eşi benzeri bulunmayacak 2014 set

Cevap: eşi benzeri bulunmayacak 2014 set

teşekkürler gayet başarılı bir set.bende Emo usb olmasına rağmen bu setten baya yükleyeceklerim var.

Öncelikle paylaşım için teşekkürler ben yeni 800 aldim 64mb.2.el. Cihazda 2008 versiyon yüklüydü. Yeni os indirip kurdum. Ve ustune de 16 dk kurdum snra versiyonun tekrar eski os oldugunu gordum. Ekran ayarini yapip paylastiginiz seti yukledim.
Sorun yok simdilik. Fakat bu islemleri format restore v.s. yapmadan gerceklestirdim. Bir yerde okudugum kadariyla bu 16 dk olayi ram yakiyormus.simdilik bir sorun yok ve set gercekten basarili.. bu islemleri en dogru sekilde sifirdan nasil yapmaliyiz ? bunu merak ediyorum. Eski os yukleyelim problem degil. Yeter ki set 16dk ile stabil calissin ileri de bir problem cikmasin. Tesekkurler.

Öncelikle paylaşım için teşekkürler ben yeni 800 aldim 64mb.2.el. Cihazda 2008 versiyon yüklüydü. Yeni os indirip kurdum. Ve ustune de 16 dk kurdum snra versiyonun tekrar eski os oldugunu gordum. Ekran ayarini yapip paylastiginiz seti yukledim.
Sorun yok simdilik. Fakat bu islemleri format restore v.s. yapmadan gerceklestirdim. Bir yerde okudugum kadariyla bu 16 dk olayi ram yakiyormus.simdilik bir sorun yok ve set gercekten basarili.. bu islemleri en dogru sekilde sifirdan nasil yapmaliyiz ? bunu merak ediyorum. Eski os yukleyelim problem degil. Yeter ki set 16dk ile stabil calissin ileri de bir problem cikmasin. Tesekkurler.

değerli müzisyen kardeşim şu an bir sıkıntı yoksa söylediğim işlemleri yapmana gerek yoktur.pa 800 os yüklerken ilk başta
format pgk.
Pa800_os_res_v203.pgk
pa800-res_v201.pgk 16 dk olması için
şu an ben bu şekil yaptım.işletim sistemi 2.03 ama dk 16.org açılırken 201 yazmasını aldırş etme.taban 203 yüklüdür. saygılar.

emeyine gönlüne saglık arkadaşım

değerli müzisyen kardeşim şu an bir sıkıntı yoksa söylediğim işlemleri yapmana gerek yoktur.pa 800 os yüklerken ilk başta
format pgk.
Pa800_os_res_v203.pgk
pa800-res_v201.pgk 16 dk olması için
şu an ben bu şekil yaptım.işletim sistemi 2.03 ama dk 16.org açılırken 201 yazmasını aldırş etme.taban 203 yüklüdür. saygılar.

teşekkür ederim anlatım için. evet herhangi bir problem yok gibi.. ama bununla alakalı mı bilmiyorum fakat, ekran dokunmatiği bazı bölgeler de her zaman işlemiyor. ekran kalibre ettim hala aynı sorun var.
birde setteki çoğu ses yanlış adlandırılmış veya hiç çalmıyor.. bu seti yükleyen herkeste böylemidir?

evet sorun var bendede aynı

eline emeğine sağlık kardeş

evet sorun var bendede aynı
sorun setle mi, yoksa 16dk ile'mi ilgilidir sizce?
eğer 16dk ise sorun, ben komple cihazı formatlayıp, üzülerekte olsa başka set bulup kullanıcam... üzülerek diyorum çünkü hakikaten emek var setin oluşumu'nda. ritmlerin 2-4 , 3-4, 4-4 , 5-8 v.s sıralı şekilde olması bile bir emek.
işin kötü tarafı da cihazı yeni aldığım için elimde başka (düzenli ) 64mb set bulunmaması...

tşk... pa55 için olurmu bu set... birde yüklemesini nasıl yapacağız acaba... malum diskete sığmaz bu set

teşekkürler inş.iyidir..