enstrumanını begenmeyenler buraya

Cevap: enstrumanını begenmeyenler buraya

Bu video da işin cihazda değilde muzisyen de bittiğini acikca kanıtlıyor dayı dokturmuş.

Helal olsun valla gerçek müzisyen budur işte

bittim ya adamdakı duyguya ..........

yok artık.. Helal olsun adama

Helal olsun...

:) Neden gülücük ile başladım Biliyormusunuz kıymetli arkadaşlarım geçmiş cevaplarıma lütfen imkanınız varsa bakın ; hep söyledim sanatı insan icra eder alet teferruattir dedim . Ne zaman dedim bunu genelde cihaz karşılaştırmalarında yazdım . Biz halen yok o marka yok bu marka yok falan markanın filan modeli :) diyoruz bazen kalp bile kırıyoruz sizce bu tarz karşılaştırmalara ne gerek var değil mi ? Sanatçı bir insan her orgu konuşturarak çalar .Saygılarımla .... Sağlıcakla kalın ...

Ne mutluki bana komasız cihazla 3 yıl öncesine kadar düğünler ve eğlence programları yapıyordum...cihaz yumuşak tınıları ile TECHNİKS kn 2000 di....Arabesk fantazi dalında solist olarak hiç prova dahi yapmadan sahneyi paylaştığım günlerinm aklıma geldi şimdi... iyi müzük yapmak ...yada yeteneğimiz kullandığımız teknoloji asla olmamalı..... en kötüsüyle en güzelini başarabilmemiz beğeniye sunarak başarımız olacaktır...buda videodaki gibi yeteneğimizi keşvetmek olacak....aslında.... bunu başlangıçta başarabiliyorsak eğer teknoloji bizi değil biz teknolojinin her zaman müzik adına enstürmanist olarak önünde olmamızı sağlıyacaktır.....

Bir çocukluk anımı paylaşmak isterim.....

Babam çocukken bana bir melodika almıştı o zamanlar ülkede orglar ve teknoloji yoktu ben melodikayı üflemekten çok sıkılıyordum bir gün aklıma bir fikir geldi yaşım 9 du bilenler bilir eski ev süpürgelerinin üzerinde hava üfleme kısmı bulunurdu simteldi sanırım markası süpürgenin .....hortumunu melodikaya bantlayıp süpürgeyide dolaba saklar gürültüsü gelmesin diye org gibi melodikayı çalardım...buda müziğe karşı ne kadar duyarlı olduğumu ve sevdiğimi anlatıyordur......

Moderatör tarafında düzenlendi:

:) Neden gülücük ile başladım Biliyormusunuz kıymetli arkadaşlarım geçmiş cevaplarıma lütfen imkanınız varsa bakın ; hep söyledim sanatı insan icra eder alet teferruattir dedim . Ne zaman dedim bunu genelde cihaz karşılaştırmalarında yazdım . Biz halen yok o marka yok bu marka yok falan markanın filan modeli :) diyoruz bazen kalp bile kırıyoruz sizce bu tarz karşılaştırmalara ne gerek var değil mi ? Sanatçı bir insan her orgu konuşturarak çalar .Saygılarımla .... Sağlıcakla kalın ...

aynen..... teşekkürler.....başarmak çalışmak yürekten hissetmektir...tempo bir kalp atışı...zaman temponun temelidir...akorlu notalı kulağımızı dolduran müzik dolu yarınlar diliyorum.....