ENSER set çok yakında

• Konbuyu başlatan ENSER
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 25
  • Görünümler : 8K
Cevap: ENSER set çok yakında

korg500mudurnu... çok tşk.ler.. inşallah güzel şeyler çıkar ortaya.. sizlerin de paylaştığı setlerden alıntılar olacak.. sizlerinde emeklerine sağlık müzik severler.. :

usta hani set nerde paylaşmıyormusun daha bekliyoruz sabırsızlıkla

Moderatör tarafında düzenlendi:

ENSER kardeşim teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.Ben de 3x'le sokakta çalacağıma ISPARTA.SET yüklü PA 500'ümle Restaurantta çalmayı tercih edenlerdenim.Cihaz satışlarının ve fiyatının da arttığını biliyoruz artık.Yoğun program trafiğinden kurtulur kurtulmaz 6.Güncellemesini yayınlayacağım.

ENSAR SET'i en kısa sürede bekliyor başarılar diliyorum.

yayınlansada farketmez artık aleti sattım :D

hadibe yeğenim enser şu seti yayınlada pa 500 tr ciler coşsun için de inşallah o videodakisüper elektron da vardır .saygılar .şu ısparta set çok iyimiş nerden bulabilirim burdan yayınlarsanız sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kardes madem ki pa2x ile ugrasiyon soyle 256 lik herseyi tamam bi set paylasirmisin ben 2x kullaniyom da tam bi set yok henuz muhakkak biseyler eksik kaliyor senin set varsa onu paylasirmisin simdiden tsk bizim oyle bi secenegimiz yok gidip yaptiralim yurt disinda avustralyada hele hic yok paylasirsan sevinirimsaygilar hocam