ENSER set çok yakında

• Konbuyu başlatan ENSER
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 25
  • Görünümler : 8K
Cevap: ENSER set çok yakında

salon calistiran piyanist arkadasimdada vardi pa500 vardi 1ay ugrasti satti ugrasamam diyip satti

inanırım...

2tane cihaz alcam pa800 ve xd9 pa800e para yetmezse pa500 alıcam salı günü çalışmalarında başarılar dilerım kolay gelsin.

şimdiden setin için teşekkürler kardeşim başarılar ...

sizlerinde emeğine yüreğine sağlık arkadaşlar.. bu bi takım oyunu... veherkes zincirin birer baklası bence..

emeğiniz için şimdiden teşekkürler.. PA800 emo setteki 2/4'lük ritim çok güzelmiş.. o ritmi PA500'e uyarlamak mümkün mü acaba?.. saygılar..

sadece benzeri olabilir.. bire bir aynı tonu almak imkansız.. çünküü loop olarak yazılıo.. dikkat ettiyseniz ritm çok detaylı pa 500 zayıf itiraf etmeliyiz.. ee arkadaşların da kulakları sağlam maşallah.. kaliteli ritmi sesi dinleyince pa 500 cülerin morellerinde çökme olabiliyor..

pa500u ilk aldigimda utar muzikte eser diye bi arkadas geldi kendi seti yukledi eser set o senmiydin

piyanistali3460 o kişi ben değildim hayır.. bildiğim kadarıyla bu alet ilk çıktığında hasan baykal yılmaz hocam bişiler ekledi (hani 800 deki baykal usb yaratan hoca) onun gibi bikaç üstat. eser göstermelik bi isim die düşünüyorum.. ilk fabrikasyon ritm ve sesler.( dikkat edersneiz makineye format attığınızda eser set geri gelio) ben herşeyiyle kendime ait bi set yok yazamadım. yazabileceğimide zannetmiyorum(zamandan dolayı).. ancak uğraşıyorum.. yeni bişiler yapalım die.. bikaç ses yaptım ritmler üzerinde oynadım o kadar..

değerli müzisyen dosTu setini sabırsızlıkla bekliycez setin içinde ankara tarzı 2/4 sanat 3/4 sebari 1. versiyonu aksak atan diğer veRsiyonlara yayan cıvıl cıvıl 2/4 pop,vahde ve 4/4 thm ritimleri seslerdede akıcı macun klarnet elektro lezlili bağlama zurna yaylılar olursa hem düğüncüler hemde sahne için bir set ağırlıklı olması 500tr cileri çok mutlu edecektir videon gerçekten alkakışlanacak düzeyde tebrik ederim saygılar emeğine sağlık.