en iyi pa800 seti için

Cevap: en iyi pa800 seti için

Seti yüklediğini biliyorum da çok bilmişlik neresiymiş yazdıklarımın orasını bir açıklayınız o zaman !

Bana akıl öğretmeye kalkmayın, seviyeyi de düşürmeyin ! Sakın !

Sizin telkinlerinize kalmadım. Okuyup anlaması gereken varsa o da sizsiniz !

Bu laflar neye hitaben öyleyse?

Yukarıda ne yazıyor
Ya siz bilmiyorsunuz herkes kelimesinin anlamını ya da doğru bildiğinizi sanıyorsunuz !
yahu sana ne oluyor.büyük harfle yazmak saygısızlığın daniskası zaten bu bir.içimizden geçenleri paylaştık gördükki herkes benle aynı fikirde bu iki.üçüncüsü senin yaptığın setle iş görecek biri varsa söylesin bende hak vereyim sana.bu ne kızgınlık kardeşim sen setinle mutlu yaşa.sen bana özelden mesaj çekip benim setimi kullan demedinmi?içinde mega setten yüklü ritimlerin var demedinmi?denedim beş para etmez.tarih öncesi bir set.yapma....demolarınıda dinledik...anladık kaliteni...habire cevap yazıp meşgul etme bizi....

yahu sana ne oluyor.büyük harfle yazmak saygısızlığın daniskası zaten bu bir.içimizden geçenleri paylaştık gördükki herkes benle aynı fikirde bu iki.üçüncüsü senin yaptığın setle iş görecek biri varsa söylesin bende hak vereyim sana.bu ne kızgınlık kardeşim sen setinle mutlu yaşa.sen bana özelden mesaj çekip benim setimi kullan demedinmi?içinde mega setten yüklü ritimlerin var demedinmi?denedim beş para etmez.tarih öncesi bir set.yapma....demolarınıda dinledik...anladık kaliteni...habire cevap yazıp meşgul etme bizi....

Yahu bana mı ne oluyor?

Hem "herkes aynı sete bir iki bir şey ekleyip aynısını yayınlamış" diyeceksin, hem de ben buna itiraz edince sana ne oluyor diyeceksin?
Desen ki herkes dedim de niye alınıyorsun, neyse...
Senin düşündüğünü ben uygulamaya çalışmışım, kitleri ritimleri bir araya toplamaya çalışmışım ! Bu kadar mı aymazlık olur !

Önce şunu öğrenin, büyük harf ile büyük yazı ayrı şeylerdir :) Saygısızlığın daniskası falan değil :) Yazının tamamanı büyük harf ile yazmak saygısızlıktır ! İsteyen istediği yazı boyutunda yazar !

Benim Trakya müzik'te bulunmamın sebebi insanlara faydalı olabilmek. Yoksa al en iyi seti ben yaptım, en iyisi bu deyip de yükle benim seti mi dedim? Hayır ! Deneyebilirsiniz, işinize yarar belki dedim. Hata ettim !

Hadi diyelim sana göre benim set "tarih öncesi gibi" ama sizin üslup tarihin ne kadar sonrasında acaba? Beş para etmez lafı için bir özür bile beklemek gereksiz sizden ki gösterdiğimin kızgınlık değil tepki olduğunu anlayasınız !

Herkes seninle aynı düşüncede evet ! Bu sebepten zaten ben de senden önce düşündüm kendi zevkimce bir set oluşturdum.

Klavye çalmayı bilen herkes her setle iş görür, benim seti geçtim :)

Şöyle bir bakının; piyasada gercek seti kullanan da var, soner seti kullanan da
İnsan beş para etmez derken utanır ! Hiç bir şey yoksa setlerin içindeki ritimleri yazmaya uğraşan, kitleri dizmeye, sesleri düzenlemeye uğraşan, emek harcayan insanlar var. O ritimleri yazan arkadaşlar adına utandım; insan en azından benim işime yaramaz bunlar der. Beş para etmez ne demek, emek harcayıp o ritimleri yazan arkadaşlara ne büyük saygısızlık bu !

Müzik kalitemi de size ölçüterecek hiç değilim, en azından üslubu sizin gibi olan birine :)

Bir de dipnot : Sizi ben değil üst yönetim banladı. Bilginize !

Moderatör tarafında düzenlendi:

tesekkurler

ya arkadaşlar boşuna tartışmayın bence bu arkadaşımız müzisyen felan değil ssadece sitede gerginlik yaratmaya çalışan bi şahıs tanımayız etmeyiz müzisyen insan konuşması ile milleti hayranı yapması gerekirken bu arkadaş olsa olsa ceza evi köşelerinde türkü söylüyordur lütfen polemiğe girmek isteyen bize rakip olmaya çalışan bi siteden geldiği bile belli ama rakip olamaz huzurumuzu bozamaz çünki burası tr nin en eski paylaşım sitesidir bu sitede ben zamanında ne yardımlar almıştım hep dedim her zamanda derim allah razı olsun
set i yapana + paylaşana ve bu sitede öğrendiğimiz bilgilendirildiğimiz her konu için öncelikle site sahibimiz ve arkasından moderator ve yöneticilerimiz ve paylaşım yapan dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım
fakat arkadaşım ben ketron üzerinde yada pa55 pa800 pa1 gem wk3 gibi çeşitli modellere hatta ve hatta şu ana kadar ritim yazmayı başaramamış arkadaşlarımızda mevcutki yazılması hemen hemen imkansız olan roland e500 or klavyeye bile ritim yazdım emek ettim 1 ritimin 7 saatimi bile aldığı oluyor introları ile birlikte ritim yazmak kolay değildir hala eksik kaldığım yerler oluyor ama pa800 diyorsunuz ortalama 1000 e yakın turk ritimi mevcut ne yapacaksınız o kadar ritimi o kadar set i sana en güzel setin hangisini de söyleyeyim onu kullan
en güzel set kendi yaptıgın settir alıntı beni hiç bir zaman tatmin etmemiştir en süper set i istiyorsan pa800 klavyeni sıfırla tane tane kitlerini seç ve tüm ritimlerini özenerk yaz eminim sana göre en süper set o olacaktır saygılar

kardeş teşekür

Teşekkürler mantikli

iyide link yok nerden indiricez bu setii

thankyou for set

bende göremedim link ..?

Melih 17 arkadasimiz hakli,bencede herkesin müzik zevki degisik ,oyüzden isteyen istedigi setten toplama yapip yayinlayabilir..Arti bende burda iki sefer toplama set yayinladim ve sette emegi olan arkadaslara tesekkür ederek yayinladim.Gelelim 2.el Baykal set alma olayina.Baykal kardesim ne güzel bir set yapmis ki 2 .eli bile pahali oldugundan alinamiyor.Bence 2500 euro veren 150-200 euro daha vericek almis oldugu aletin hakkini verecek arkadas.Tam bizim millete göre :))kacilmiyacak masrafdan kacariz sonrda aglaniriz..