- Enst.
- Yok
şu bir gerçekki...romanlar taylan setden....göktuğ setin user bölümü komple...besbur setin halay ve zurnaları...mega eser setin userdeki bazı ritimleri....hasret setin favorite 1 ve 2 deki demolu parça ritimleri...vs..vs.. arkadaşlar herkesin dalında iyi olduğu bir konu var..bunları bir araya getirsek....yani bir seti tekrar tekrar düzenleyip bir iki ses ekleyip sunmak yerine kendi kategorisinde kendi dalında iyi olan arkadaşların setlerinden parça parça alıp tek bir setde birleştirsek kimse benim gibi 2.el baykal usb siparişi vermez bu siteye.çünkü param ancak alete yetti ve usb almaya bir şey kalmadı.3 gündür 30a yakın set indirip inceledim ki bu arada sabah 05:30 kadar gazinoda çalışıyorum...herkes aynı setlerin üzerine bir iki bir şey ilave edip tekrar tekrar sunmuş..nasıl ki piyanoda fazıl say ise aranjede ceyhun çelikten ise nasılki ismail tunçbilekle kemal alaçayırın lezzetleri farklı ise bizde böyle her ağaçdan bir dal koparıp meyvesinin tadına bakalım.en güzeline ulaşmaya çalışalım.ben böyle yapacağım.enazından uğraşacağım..yoksa başkasının hazırladığı sete bir iki şey ekleyip falanca filanca set demek kendi egonu tatmin etmektir başkalarına faydalı olmak değil.....bak nasıl polemikler başlayacak şimdi...kalın sağlıcakla....tüm pa800 cülerin ellerine emeklerine sağlık eyvallah... NOT:belkide böyle bir set vardırda benim haberim yoktur...beni bilgilendirirseniz sevinirim....
Moderatör tarafında düzenlendi: