- Web sitesi
- www.egitimaskina.com
- Enst.
- KORG pa800
Cevap: En çok rezil olduğunuz anlar...
Devam........
Devam........
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
sahnede pa800 kullanıyorum e tabi kaset gibi sahne yapıyorum fakat orgun acemisiyim bayan solistin mic girişini orga takmışım hani vokal desteğim oluyor e tabi vokallerin son sayfasında bayan sesi var ben tempoyu hızlandırınca tempoya basmam gerekirken ekran vokal seçeneklerinde kalmış hızlıdan bi dönderdim bayanın sesi oldumu çocuk sesi viiig viiig gibi bi ses ben hemen toparladım ama müzisyen arkadaşlarla bi güldük
sahneden sonra oryantal sahnemiz var 3 kişiyiz acemi piyanist ses düzeni sahibi ben piyanist ve laptop tan oyun havası çalan dj miz dj oyun havası çalarken bende pa800de açmışım macitkit drumlardan ritim atıyorum harika baterilerim vardı derken acemi olanda tane tane seslere basıyor gelen sesler bu dum tak trek güm tıs çak felan drumların sesleri birden bi ses (kadir inanırın) dağılın uleeyyyn diye biz üçümüz döndük arkamıza dedik aha kavga çıktı heralde baktık bişey yok devam ettik tekrar aynı tuşa basınca dedik bu ses orgtan geliyormuş![]()