- Web sitesi
- eskibaba.blogspot.com
- Enst.
- Trakya Müzik
Cevap: En çok rezil olduğunuz anlar...
Biraz konu dışı olacak ama bir anım... yıl 2003 bir köy düğünündeyim.. şiddetli yağmur sonrasında Tesistatı Kurdum ses deneme yapıyorum.. düğün alanına çevrelenmiş banklara oturmuş 2 tane 17 18 yaşlarında kızlar bana bakıp gülüyorlar.. bende çapkın bakışlar atıyorum :
3. bir kızgelip bankın üzerine asortik bir oturuşuyla (ayaklar bank üstünde oturduğu yer bankın yaslanılan yeri) Bank gerisin geriye yağmur suyu ve ahırdan gelen pis sularla karışmış bir çamur birikintisine yapıştı.. ben güleyimmi üzüleyimmi şaşırdım ... Kızlar ciyaak ciyakk yaparak üstleri saçları çamur içinde gözden kayboldular..
Düğün başladıktan sonra aynı kişiler temizlenmiş ve dahada sempatik ve mahçup bir şekilde bakışlarıyla konuşuyorlardı
..
Başka bir anım..
yıl 2002
Yine yerel bölgede bir köy düğünündeyim..
düğün çok güzel şen şakrak geçti.. ve Düğün düğün sonlarına yaklaştıktan sonra 2-3 tane kız bana giderken karanlıktan el salladı
.. o gece yanımda gezmek için gelen bir arkadaşımda '' kızlar bana nasıl el salladı '' demezmi
.. Dedimki onlar abana el salladı..
Yok sen manyakmısın bana salladılar
ben güldüm geçtim..
yıl 2010 bu arkadaşım geçen günler bana demezmi nasıl ama bikeresinde kızlar bana el sallamıştı sen kendine el salladıklarını sandın
..
Biraz konu dışı olacak ama bir anım... yıl 2003 bir köy düğünündeyim.. şiddetli yağmur sonrasında Tesistatı Kurdum ses deneme yapıyorum.. düğün alanına çevrelenmiş banklara oturmuş 2 tane 17 18 yaşlarında kızlar bana bakıp gülüyorlar.. bende çapkın bakışlar atıyorum :
Düğün başladıktan sonra aynı kişiler temizlenmiş ve dahada sempatik ve mahçup bir şekilde bakışlarıyla konuşuyorlardı
Başka bir anım..
yıl 2002
Yine yerel bölgede bir köy düğünündeyim..
düğün çok güzel şen şakrak geçti.. ve Düğün düğün sonlarına yaklaştıktan sonra 2-3 tane kız bana giderken karanlıktan el salladı
Yok sen manyakmısın bana salladılar
yıl 2010 bu arkadaşım geçen günler bana demezmi nasıl ama bikeresinde kızlar bana el sallamıştı sen kendine el salladıklarını sandın