Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Komposto Yaş meyveden, Hoşaf ise kurutulmuş meyveden yapılır.
Afiyet Olsun.....
Bızım ortamda bosta oldugumuz zaman bırbırımızı dınlemeye gıderız tabı espırıler sakalasmalar baslar bızım barıs sahnede ketron almıs bılmıyo cıhazı guz gullerını calıyo bende yanında yım kafayı saga sola cevırırken caktırmadan komaya basıyorum bunun renk attı ses degıstırıyo bıseyler yapıyo ses bozuk galıba dıyo en az yarım saat ugrastım bunla sonradan yarıldık gulmekten
4 sene once falandi hatirliyorsam,bir bayi toplantisina gittik 2 klavyeyle,son 2 saat eglendirmek icin anlastik neyse,biz basladik ortalik yikiliyo,ne calarsak oynuyorlar alkol taban yapmis yani sanki hayatlarinda hic eglenceye gitmemis gibi hatta biz abartarak 2/4 le arabesk okumaya falan basladik,dedim ya adamlar bayanlar hic farkinda degil,yikiliyoruz gulmekten,yikilmisim beni okuyoruz okadar yani,sonra adamin biri bize hic boyle eglendiren muzisyen gormedim dedi 10 numarasiniz,bizim icin birde yakamozu okurmusunuz dedi,dusununki ben 2/4 le tempo 90 yakamoz okudumki siz dusunun igrencti,
aklima geldi yazmak istedim bugun oldu hala guleriz,azda olsa sizdede bir tebessum yaratmistir belki....saygilar