elektro deneme uzman1972

Cevap: elektro deneme uzman1972

yiğidi öldür ama hakkınıda ver demişler boşuna dememişler abi,istek ve şevk meselesi bu işler,bizlere ilham oluyorsun üstadım,bizde sen yaşa diye hakkını savunuyoruz,büyük iş başarmışsın yemin olsun:)

Hocam köyde iken düğünlere bağlamacı gelirdi açıkhava düğünü olur tokatta genellikle ama o bağlamayla birebır aynı ses

uzman1972 abi demolarını indirdim hakkını helal et artık:D

teşekkürler arkadaşlarım,sağolasınız..gökhancım helali hoş olsun kardeşim..

güzel bir ses çalışması yapmışsın yaşar ...youtubeda orjinalini izledim bu elktronun ondan kat kat daha güzel ve daha dolgun.ellerine sağlık.

güzel bir ses çalışması yapmışsın yaşar ...youtubeda orjinalini izledim bu elktronun ondan kat kat daha güzel ve daha dolgun.ellerine sağlık.

sağolasın yunus abimmm:)

harbı dıstoison olmus.acık hava hesabı ama acaba bu ses gercekten acık havada nası cıkarkı :))

harbı dıstoison olmus.acık hava hesabı ama acaba bu ses gercekten acık havada nası cıkarkı :))

dün gece yaptık,akraba nişanında açık havada..sadece şunu söylücem bağlama çalanlar orgun başından ayrılmadı:)

uzman1972 yeğenim çok güzel olmş valla aynı sesten a1000 tr çipli içinde yazabilirmisin çok iyi olur ..beyler yamaha a1000tr çipli org hastalarında ikinci el motorsiklet var ise benim yamaha a1000tr çipli ile takas etmek istiyorum isteyenler cep.05354683279dan arayabilirler...

uzman1972 yeğenim çok güzel olmş valla aynı sesten a1000 tr çipli içinde yazabilirmisin çok iyi olur ..beyler yamaha a1000tr çipli org hastalarında ikinci el motorsiklet var ise benim yamaha a1000tr çipli ile takas etmek istiyorum isteyenler cep.05354683279dan arayabilirler...

abi ben yamaha kullanmıyorum..yorumun için teşekkür ederim,sağolsın