Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam ben ev nin zx5 ve tx1152 serilerini kullandım.onlara göre elx115 ler biraz daha düşük bas veriyor fakat fiyat ve perf a baktığında şuan en ideal hoparlörler bunlar.uzun vadede nasıl olur bilemem ama seslerdeki temizlik netlik,kullanım özellikleri,hafifliği gücü vs de gerçekten ideal cihazlar.
arkadaşım dyn c15.2 den bahsetmiş.bunların çifti 3500 tl.elxler ise 2500 tl.arada 1000 tl var ve ciddi bir fark.sonuçta içindeki tiz ve bas elx de tabiki daha alt kalite malzemeler ama çıkan sonuca baktığında c15.2 ler den eksik kalan tarafı sadece kasa farkı nedeniyle bas özelliği olur.
benim nacizane fikirlerim bunlar.selamlar.
doğan hocam bu nacizane fikirleriniz için tekrar teşekkürler.gönül isterki dynacord alalım ama bütçe ne yazıkki yetişmiyor.büyük bir ihtimalle electrovoice elx 115 ve 2 adette elx 112 modeli olacak.ama çinde üretilmesi de kuşkulanmama yol açıyor.alalım kullanalım hayırlısı bakalım