Ebru Gundes & ibrahim Tatlises Super Mix

• Konbuyu başlatan eddie
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 40
  • Görünümler : 10K
Cevap: Dinleyin ŞAŞIRACAKSINIZ ;)

valla helal olsun hocam korkulur senden azer bülbülüde ekledikmi tam olcak :) nasıl yaptınız?

valla helal olsun hocam korkulur senden nasıl yaptın?

Sony Vegas Movie Studyo HD Platinum 10 kullandim.
ibonun sesi bir kanala ebrunun sesi bi kanala ve altyapi baska bir kanala ve en son mixledim

helal olsun bende zafer kardeşim sayesinde gold wave kullanıyorum hücum kayıt fakat ben kanal kayıt yapmak istiyorum + bu işlemleri sadece laptop yoluyla yapmak istiyorum fakat gazinoda 35 kilo ağırlığında dev gibi montarbo var ne zaman eve getirsem omuzlarım mosmor oluyor kayıt işi için küçük mixer varmı? nasıl yaparız? sadece laptop + klavye + mini mixer + sinema sistemi? olurmu

emegine degmis arkadasim süper olmus bu calisma ellerine saglik

tesekkurler arkadaslar

Milimetrik duyduğum bir geçiş hatası var.. Ebru Gündeş in '' Ben insan değil miyim '' den sonra giren İbrahim Tatlıses : '' Tanrım dünyaya beni sen attın '' ... kısmında ! Gerçekten çok ince milimetrik bir geçiş. Bunu söylememin nedeni gerçekten uğraştığınız içindir. Şuna emin olun kesinlikle ve kesinlikle belli olmuyor. Çok ama çok dikkatli dinlenirse ( kulağa göre de değişebilir ) anlaşılabilcek bir durum. Bunun dışında mükemmel gerçekten. Tebrikler.

Buna benzer bir çalışma da yıllar önce radyolarda çalışırken ben yapmıştım. Bir ara paylaşırım sizlerle.

Saygılar.

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık :)

güzel çalışma ama şarkının sözleri sakat Allah muhafaza