dynacord

• Konbuyu başlatan piynst
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görünümler : 4K

piynst

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa3x
Arkadaşlar, piyasada dynacord powermate 1000 modelinin sahtesi var mı? Bazı sitelerde fiyatı olağanın altında ilanlar görüyorum. Bire bir aynı yapılmış çakmalarının olduğunu duymuştum ama hiç görmedim, görenler bilenler var mı? Bu konuda bilgisi ve tecrübesi olanlar paylaşırsa memnun olurum.
Bu arada herkesin Ramazan bayramı mubarek olsun.

Cevap: dynacord

:)avrupa ve chına diye üretildiği yerlere iyi bak chınalar bıraz ucuz ve tabıkı bıraz dandık olur ok:D

Hocam dynacord üretimi kendi yaptırdıysa; nerede yaptırırsa yaptırsın sonuçta dynacord'dur. Benim sorduğum başka birşey; birebir aynı yapılmış, üzerinde made in germany yazan sahte ürünler var mı?

onu bilemem ama neden olmasın dıye insan huylanmıyor olamaz çünkü o aletler bıraz pahalı bız düğüncü olduğumuz için starteck fazlasıyla yetıyor bana yinede bayılere ıyı sor avrupa mı chınmı dıye

evet arkadaşlar,dynacord powermate 1000-2 modelinin (2X700w) birebir orjinali ile aynı olan ve internet ortamında 2000-2400 tl arası fiyatlarda dolanan kutusu ile filan görünen ilanlardaki mixerler kesinlikle çin malıdır.Sakın ama sakın rağbet etmeyiiniz bir arkadaşım aldı orj diye çalıştırınca anladı kazık yediğini.çok ama çok kötü bir tonu ve malzeme kalitesi var çin çakmasında.anlayabileceğiniz tek yer bence arka fanların üzerinde çince yazılar var ve ön üst analog ekranında değişik olması.
alttaki resimleri incelerseniz detaylı bir şekilde anlarsınız.

orjinal dynacord resmi

çakma dynacord resmi

Moderatör tarafında düzenlendi:

abi ikisinide inceledim çin falan yazmıyo.ama şunu biliyorum dynamic sound vesta gibi markalar birebir aynı kasayla üretip satıyolar.ama onlarda da dynacord yazmıyo kesinlikle.

abi ikisinide inceledim çin falan yazmıyo.ama şunu biliyorum dynamic sound vesta gibi markalar birebir aynı kasayla üretip satıyolar.ama onlarda da dynacord yazmıyo kesinlikle.

arkadaşım resimleri iyi incelemişsin evet ikisinde de made in china yazmıyor.adam yazmaz tabi o kadar da aptal değilya.
iyi incele resimleri ve fanların üzerindeki cince yazılara bak ve diğer bahsettiğiğim farklılıklara bak .Benim bi arkadaşım o 2000 tl lik ilanlardakinden aldı sıfır kapalı kutu ve ilk programa çıkınca çıkışın biri çalışmıyordu.starteklerin bile yanında geçemiyor çakma dynacordların tonu .uyarı olsun diye koyduk bunu canı yana birisi var demekki bundan bizde uyarıyoruz.
bilginize