Duyuru

Cevap: Duyuru

abi haklısın ama ya ne bilim kimi zaman düğünde bakıyorum romanda olsun 9/8 de ritim solo atıyım diyorum hep aynı intro yok varaıton yok bi bıkkınlık seziyorum buda benim hosuma gitmiyo demek istediğim bu ayrıca plus da taktırmaya gittim ne can bey acıktı nede serdar utar üzgünüm...

güzel kardeşim,bence haksızlık ediyorsun bu konuda,can bey umursamaz bir insan değil,örnek:ben a300tr i balonlu ambalaj kağıda 6kat sarıp gönderdim,yinede bana neden kartonunada koymadın diye arayıp bir ton fırça çekti:D..oysa mal benim kimin umrunda olur demiyaaa?işte can abi böyle bir insan sağolsun,müşteri böyle korunur,DİĞERLERİNEDE DUYURULUR...ikinci orgum yine YAMAHA OLACAK inşallah

Selam Admin Salim Abi Can bey duyun sesimi abi or700v2 ye artık ritim yazılmıcakmı biz plus cıkıcak die almadıkki cihazı hep plusa yönelik ritimler yazılıo :confused:

eee öle kardeş bascaz parayı plus yapıcaz aleti 3ay sonrada başka bişi gene basçaz parayı gene degiştiricez nasıl olsa çalışıyoz pa80 e hala ritm yazıyorlar ama biz yamaha ha ha ha cıyız

abicim artık bu yamaha or700 ün son sürümüdür bundan sonra bir değişiklik olmuycak can abi bunu söyledi. Sadece 9 ay felan sonra mikrofon ve mp3 özelliği gelecek or700e bunuda söyledi can abi. Para basılıyorsa güzel birşeyler olsun diye yapılıyor biz müzisyenlere faydalı olsun diye. Bu yardımı yapan herkese tekrardan teşekkür ederim. herkes birgün korgcu olcak ama geri kalan 364 gün yamahacı olacak.

abicim artık bu yamaha or700 ün son sürümüdür bundan sonra bir değişiklik olmuycak can abi bunu söyledi. Sadece 9 ay felan sonra mikrofon ve mp3 özelliği gelecek or700e bunuda söyledi can abi. Para basılıyorsa güzel birşeyler olsun diye yapılıyor biz müzisyenlere faydalı olsun diye. Bu yardımı yapan herkese tekrardan teşekkür ederim. herkes birgün korgcu olcak ama geri kalan 364 gün yamahacı olacak.

aynen katılıyorum:)

frden slmlar yasin senide fanatik yamahacilar kulubune kayt ediyom o birgun 366 gun yamaha olcak 365 degil

Moderatör tarafında düzenlendi:

kaydet abi yamahadan vazgeçmem harika alet ve sürekli güncelleniyor. keşke bende ritim yazma gibi bir kabiliyetim olsa gerçi üstünde dursam yaparım ama okuldan dolayı yapamıyorum. yoksa iyi işler çıkaracagıma eminim. yinede çalışmaların için çok saol abi yamahaya gönül verdiğin için.

eyvallah yasin okulu birak ritim yaz hahahha saka sorun degil sen oncelik okuluna ver yamahaya illaki gonul verenler cikar ve paylasim eksik olmaz milletin dedigi gibi yamahada ritim yok diyenler inan ruyadalar yada karinlari tok gozleri ac korg kadarda yamahada set var cunki su bi gercek korga set yapiyom diyenlerin cogu ayni seti ufak tefek degisiklik yapip set diye yolluyo inan buna set yapmak okadar kolay degil malesef bir ritimi yazmak ne kadar asama ve zaman dan geciyo okadar basitmi set yapmak bunu salim murhen batuh ve digerleri daha iyi bilir ve oyuzden onlarin inanin haklarini odemek zor bir cok muzisyen arkadas bu arkadaslarin yapdigi alin teri sayesinde ekmek yiyor basda ben olmak uzre ama onlara sahip cikmakda bizim gorevimiz tabiki hepde onlardan beklemicez bizde iyi yada kotu demeyip biseler yapmaliyiz ki yamaha yamaha kalsin

haklısın abi çok doğru diyorsun katılıyorum.

eee öle kardeş bascaz parayı plus yapıcaz aleti 3ay sonrada başka bişi gene basçaz parayı gene degiştiricez nasıl olsa çalışıyoz pa80 e hala ritm yazıyorlar ama biz yamaha ha ha ha cıyız

80'e ritim mi yazıyolar? :D Abicim bırak ritim yazmayı disket üreticileri disket üretmeyi bıraktı :D