Duyuru - ASlan han Taşınıyor...

• Konbuyu başlatan AdmiN
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 25
  • Görünümler : 7K
Cevap: Re: Duyuru - ASlan han Taşınıyor...

üzüldüm. dolandırıldığımız bir yerdi. allah onların karşısına kendileri gibi insanlar çıkarsın inşallah.

Bir süre önce (birkaç ay evvel), bir uğrayayım dedim. Gözüme bir E-40 çarptı, sordum 600 lira dediler. Teşekkürler dedim, çıktım handan.

Cevap: Duyuru - ASlan han Taşınıyor...

Yer değişikliği olunca iş yerlerinin yeni adreslerini burada bir konu açıp toplayalım derim.

Son durum nedir arkadaşlar? Duruyor mu dükkanlar yerinde, yoksa hanın kapısına vurdular mı kilidi?

önceden sıraselviler cd.de ki güney iş hanı en can lı piyasaydı,sonradan aslan han canlanmıştı ama... ama barkat rahmet li olduktan sonra güney iş hanının canlılığı kalmamıştı.... demek güney iş hanı eski günlerine dönecek iyi iyi en azından bilindik bir yere tasınıp toplanıyorlar bu çok ok iyi....hemde uzak değil...80 li yılların sonu ile 90 lı yıllarda ki gibi canlanacak güney iş hanı bu da iyi...

ben geçen hafta aslanhan pasajı kubilay müzikteydim arkadaşlar..haziranda taşınıyolarmış temmuzda bina yıkılmaya başlicakmış...

artık dolandırılmaya son arkadaşlar :) eskiden herşey onların tekelindeydi ama artık bir sürü seçenek var isteyen internetten alır isteyen başka bayilerden seçenek çok.
Hayırlısı olsun bakalım

arkadaşlar aslan han herhangi bir hana gitmiyor hepsi tek tek ayrılcak toplanmayacak. 6 ay sonra taşınacak.

taksimde boş han yokmuş

Aslan Han' daki bazı dükkanlar Galata Kulesi'nin yanında bir iş hanında faaliyete başlamışlar.
Bilgilerinize...

hepsı galata kulesının altında galata muzık aletlerı carsısında mustı muzık senkal muzık tayfun muzık sımge cogu tasndı