Dünyanın En İyi Klavyesi Hangisi ?

Cevap: Dünyanın En İyi Klavyesi Hangisi ?

Ritimbakslı bence en iyi yamaha CLP 509 serisi

Türk müziğinde enbaşarılı pa3x batı mûziğinde tyros4 kendi fikrim

çok göreceli bir konu.Kargaya yavrusu şahan görükürmüş hesabı:)
Kadın okula giden komşusuna yiyecek paketini vermiş bunuda benim oğlana verirmisin demiş,komşu: iyi de ben senin çocuğu tanımıyorum demiş.Kadın:Okulun bahçesinden gir en güzel çocuğu gör,o benimkidir demiş,komşuda gidince en güzel çocuk olarak kendi çocuğunda karar kılmış !!!!

Tabii ki en iyi klavye benim klavyem :)

yorumlar için saolun :)

MIDI çalan her klavye bana göre en iyi klavyedir..=)

batı için t4
düğün için pa800 :)=

Merhabalar...

Aslında saçma bir soru.İnsan (tarz olarak ve de en önemlisi "maddi" olarak) onlarca cihaz içinden ihtiyacına uygun olanı seçiyor.Yoksa , her cihazın güzel bir yönü mutlaka var.Yamaha , Roland , Korg , Ketron v.s. hepsi de Dünya devi...

"En iyi saund (bana hitap ettiği için) KETRON' da var" diyorum.Bir kere Ketron kullandın mı başka bir cihaz kullanamıyorsun ; ben şu an bunu yaşıyorum...

Selâmlar...

size katılıyorum bende eskiden ketron kullanıyordum birden millet gibi pa800 e geçince sudan çıkmış balık gibi oldum o tonlar gitti kalite gitti tıytırık bişey geldi en son ramı yakınca benden uzak allaha yakın olsun dedim öldü parasına sattım bi daha korgmu töbeeeeeeeeeeeeee
ama ketronun yerini tyros aldı ve memnunum en iyi klavye bence roland e40 ram derdi yok açılma süresi yok koma pratik fiyat desen 250 300 tl kartı takınca vahde filanda var ama o e40 bizim piyasaya fazla diye düşünüyorum biliyorsunuz adam istek ister para takmaz çalışırsın para alamassın adam alkış yapacağına bön bön suratına bakar ne diyim daha öküüüüz

Dünyanın en iyi klavyesi diye bişey yoktur bence iyi piyanist vardır kötü piyanist vardır.