Dün Salonda Akşam Kavga Çıktı.
Salon Sahibiyle Başlayan Tartışma Salonunu Başına Yıkarım Cümlesiyle bitmiş olmalı ki
Birden Müdüriyetten Çıkıp İçeri Girdiler.
Sahneye çıktılar Monitörü Alıp Üzerimize Doğru Fırlattılar.
Yanımdaki Bağlama Çalan Kardeşimle Bana Saldırdılar
Allahtan Yine Ayıranlarda Vardı.
Sahnede nereden Baksan bizimle birlikte 25-30 kişi.
Yine Bi Fırsat Pa800 ümün Fişini Ancak Çekebildim O Kalabalık Ve yumruklaşma arasında Ancak Müdüriyete Kaçabildik. Klavyeyi Masanın Altına Sakladım
İçerdeki Seslerden Sonra Müdüriyetin Kapısına Dayandılar Yaklaşık40 kasa Kolayı Arkasına Dayadık Kapıyı Paramparça Ettiler.
Sonra Daha Ortalığı Dagıta Dağıta Gitmişler.
Polis Baya bir Sonra Gelldi.
Salon Sahibi Hastanede Durumu Ağır. Ortalıkta Kanlı inşaat Demirleri falan ne ararsan var.
Yazık Daha 17-18 Yaşındaki Garson Cocukları Falan Hep Dövmüşler.
Allaha Şükür Enstrümanımda Ve bizde birşey yok.
16Yıldır Düğün Gazino Bar Pavyon Gibi Yerlerde Çaldım Hiç Böyle birşey Görmedim.
Salon Sahibiyle Başlayan Tartışma Salonunu Başına Yıkarım Cümlesiyle bitmiş olmalı ki
Birden Müdüriyetten Çıkıp İçeri Girdiler.
Sahneye çıktılar Monitörü Alıp Üzerimize Doğru Fırlattılar.
Yanımdaki Bağlama Çalan Kardeşimle Bana Saldırdılar
Allahtan Yine Ayıranlarda Vardı.
Sahnede nereden Baksan bizimle birlikte 25-30 kişi.
Yine Bi Fırsat Pa800 ümün Fişini Ancak Çekebildim O Kalabalık Ve yumruklaşma arasında Ancak Müdüriyete Kaçabildik. Klavyeyi Masanın Altına Sakladım
İçerdeki Seslerden Sonra Müdüriyetin Kapısına Dayandılar Yaklaşık40 kasa Kolayı Arkasına Dayadık Kapıyı Paramparça Ettiler.
Sonra Daha Ortalığı Dagıta Dağıta Gitmişler.
Polis Baya bir Sonra Gelldi.
Salon Sahibi Hastanede Durumu Ağır. Ortalıkta Kanlı inşaat Demirleri falan ne ararsan var.
Yazık Daha 17-18 Yaşındaki Garson Cocukları Falan Hep Dövmüşler.
Allaha Şükür Enstrümanımda Ve bizde birşey yok.
16Yıldır Düğün Gazino Bar Pavyon Gibi Yerlerde Çaldım Hiç Böyle birşey Görmedim.
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: