Düğün sezonu açılmıştır, hayırlı uğurlu olsun!bol kazanclar

Cevap: Düğün sezonu açılmıştır, hayırlı uğurlu olsun!bol kazanclar

herkeze hayırlı işler olsun.ama bu sene pek iş güç olacağı yok gibi.fiyat konusunda esneklik çok var.herkes tutturduğu fiyata gidiyor.artık iyi müzisyen değil dıngırdayan müzisyen iş yapıyor.o yüzden iş olacağa benzemiyo. ya kötü oalcaksın iş yapacasksın yada iyi olacaksın yatacaksın ;)

herkese hayırlı ve bol kazançlar....!

Herkese hayırlı işler bol kazançlar ;)

Ekmeğini bu işlerden kazananların işi gerçekten zor. Herkese hayırlı işler, bol kazançlar.

Ewet Sayın Üstadlarım sezon açıldı...Tüm müzisyen camiasına hayırlı uğurlu olsun inşallah...Ben şimdi düğünden geldim daha :) Allah yardımcımız olsun :D

nüfus 30bin,40 tane müzisyen nasıl ama:)piyanist0606 kardeşimizin dediği gibi artık işi bilmeyenler doldu.benimki baba mesleği küçük yaşta alıştım ama şimdi darbukacı bağlamacı piyanist oluo memlekette.eskiden altyapıya yeni parçalara sahne düzenine vs.çok dikkat ederim ama son zamanlarda piyasada üç beş çapulcu bizde heves bırakmadı.yaptıkları müziği dinleseniz kaçacak yer ararsınız.cihazlar desen taş tevrinden kalma falan ama 20 tl aşağı söylüorlar onlar iş yapıo biz evde yatıoz.böyle şeyler moralimizi çok etkiliyor bunun içinde artık proğramlarda gereken önemi göstermiorum acompaynı bile kapatıorum çalıorum geçiorum çünki benim memleketimin adamına böle yaranıosun ama artık bende böle yapıorum onlar gibi çok proğram yaparım die:)))))))

herkeze hayırlı işler bol kazanclar...

Hayirli Isler bol Kazanclar dileriz.

sezona yeni parcalarla giriniz

ROLAND GW8 WORKSTATION V2 (Europan Collection)

Zuhal Müzikte:
Fiyat : 912.71 $ + KDV
Kdv dahil : 1,607.96 TL
Havale Fiyatı: 1,527.56 TL

Havale Fiyatı: 1,527.56 TL

Moderatör tarafında düzenlendi:

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri