Düğün işine başlıycam tesisat konusunda yardımlarınızı bekliyoru

Cevap: Düğün işine başlıycam tesisat konusunda yardımlarınızı bekliyoru

teşekkürler ben almıyım ben Wharfedale evp x-15 kabn hakkında düşünceleri olan varsa söylesin dediğim gibi amatör sadece eş dost düğünü için çok iyi tesisat gerekli deil?

teşekkürler ben almıyım ben Wharfedale evp x-15 kabn hakkında düşünceleri olan varsa söylesin dediğim gibi amatör sadece eş dost düğünü için çok iyi tesisat gerekli deil?

korg pa500 tr yi bu tessata bağlarsan çok zor çalarsın,randuman alamazsın pa500tr bu cihazlarda boğlur mahcup olursun,ses çıkmaz,
elinde roland klavye olsa önerirdim ama korg serileri kalitesiz cihazlarda maalesef kötü,canın sıkılır çalarken zorlanırsın,sesleri tam net duyamazsın boğuk gelir çalarken karıştırırsın,korgun sevdiği tessatlar düşük kalite olarak sana servodan başka bişey önermem,cihazında hoperlörlerinde servo olsun derim,
kalite olarak doğans41 doğan abinin önermiş olduğu ve sattığı cihazları alman çok iyi olacaktır ama onada bütçem az diyorsun,

korg pa500 tr yi bu tessata bağlarsan çok zor çalarsın,randuman alamazsın pa500tr bu cihazlarda boğlur mahcup olursun,ses çıkmaz,
elinde roland klavye olsa önerirdim ama korg serileri kalitesiz cihazlarda maalesef kötü,canın sıkılır çalarken zorlanırsın,sesleri tam net duyamazsın boğuk gelir çalarken karıştırırsın,korgun sevdiği tessatlar düşük kalite olarak sana servodan başka bişey önermem,cihazında hoperlörlerinde servo olsun derim,
kalite olarak doğans41 doğan abinin önermiş olduğu ve sattığı cihazları alman çok iyi olacaktır ama onada bütçem az diyorsun,

anladım abi ama bütçe işi işte benimde düşüncem şimdi idare edecek tesisat sonra değiştiricem bu ilandaki 4 kabin işimi görmez mi çalacağım iş eş dost işi

benim düşüncem 2 tane atlantik 2 tane Wharfedale evp x-15

bende kolonlarımı satıyom seni idare eder tel ekle ara 05448969995

slmm lar düğün işine başlıyacak olan kardeşim öncelikle aramıza hoşgeldin evet bazı arkadaşların dediği gibi kaliteli al bir kere al dan yanayım ama herşey maddiyat meselesi benim sana tavsiyem watt lı hoparlör den şaşma alıcan hoparlör en az 600 rms olsun ben MCS hoparlör kullanıyorum birçok çakma mala beş başar onun yanında anfin kendinden powerli bile olsa mutlaka power kullan

electrovoice elx 115 modeli hoparlore talibim görüşelim 0543 297 64 37

bir tane küp anfi al servo 4 tanede 30 luk b c yada rcf işini görür ......MİLLETİN KATIRINDAN KENDİ SIPAN İYİDİR..... bunuda unutma allah işini rast getirsin...

anlıyorum abilerim ama benim bütçem kısıntlı ben şimdilik sadece eş dost akraba düğünü çalıcam çalcağım düğün 5-10 tane daha öğrenciyim bende az bütçeli arıyorum 2 tane atlantik ve 2 wherdfedal veya 4 tane atlantik almayı düşünüyorum birde küp anfi

Moderatör tarafında düzenlendi:

sercan kardeşim karamürselde ses sistemleri satan ve bütün cihazlarımı aldığım yücel taşcılar kardeşim var o sana yardımcı olur telini yazıyorum 0539 971 9020 ve 0 542 459 38 02

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri