Düğün ekipmanı topluyorum,fikirleriniz dostlar..

begovic_TR

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland SH201,KORGPA800v2,Yamaha A3
Arkadaşlar,hoparlör olarak 2 adet Behringer B 2520 PRO 2200W,anfi olarak Behringer Ep4000 düşünüyorum.Çok geniş olmayan alanlarda açık hava düğünü için sizce nasıl bir yapı bu?Fikir ve yardımlarınız için çok teşekkürler.

Cevap: Düğün ekipmanı topluyorum,fikirleriniz dostlar..

.
Değerli arkadaşım açık alan düğünleri için en az 4 adet 600 watt hoparlör kullanmalısın...

Ustam çok sağolasın

hocam açık hava düğünleri profesyonel ses sestemi ister buda tabiki bütçeye bağlı.ayırdığınız miktar dazlaysa dynacord-rcf tavsiye ederim.yok bütçem kısıtlı derseniz soundcraft mikser altına behringer ep4000 anfi ve hoparlör olarakta trombanın kendinden tizli 600 er watt göbekleri var onlardan 6 tane yaptırın derim ama tabiki karar sizin.ep4000 i kesinlikle tavsiye ediyorum zira tonylee power anfimizin yanına geçenlerde sıfır ep4000 aldık performansı çok güzel.saten şuan piyasada fiyat-performans açısından en iyi ve en çok satılan power ep4000'dir,saygılar...

Eyv Memo çok sağol,ep4000 için voltaj dalgalanmalarında çabuk yanıyor diyor bir çok arkadaş,ürktüm açıkçası biraz :( Alanımız çok büyük değil,çift RCF woofer ve kaliteli bir tweeter olan iki pasif kule yaptırmayı düşünüyorum

tesisatınızda voltaj dengeleyici regülatör mutlaka bulundurmanız gerekiyor.regülatör olmazsa sadece ep 4000 değil,diğer ekipmanlarınızda olumsuz etkilenir...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri