Drum kıtler hakında

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
Arkadaslar bk-5 te tüm drum kıtlerın tektek ayarlayıp kayıt edebılıyoruz
mesela bır rıtım secın onun drum kıtını ıstedıgnız ayara getırebılıyorsun mısal c tusundakı tom sesını bass tıss rev chor verebılıyoruz volum acabılıyoruz veyada c tusundakı tom sesı alkıs yapabılıyoruz yanı anlıcanız ıstedıgnız ayara sız karar verebılıyorsunuz:

Belkı bıllen vardırda ben yınede yazayım dedım

saygılarımla

Cevap: Drum kıtler hakında

mesela bır rıtım secın onun drum kıtını ıstedıgnız ayara getırebılıyorsun mısal c tusundakı tom sesını bass tıss rev chor verebılıyoruz volum acabılıyoruz veyada c tusundakı tom sesı alkıs yapabılıyoruz yanı anlıcanız ıstedıgnız ayara sız karar verebılıyorsunuz:

saygılarımla

Bunu biraz tarif edermisin? Birde seslerin yeri değiştiğinde mevcut ritimlrdeki seslerde değişiyormu?

söyle tarif edeyim

herhangi bir ritim secyoruz
sonra MENU ye basiyoruz sonra makeup tools basiyoruz sonra instrumrnt basiyoruz
yukarda ritimin hangi drum kitle yazildigini yaziyor zaten uzerine enterledikmi o sayifadan tüm olarak reverb chorus volum v.s ayarlari yapiyoruz drum kite efekte verebiliyoruz veyada egualizer verebiliyoruz daha sonra asaya gitigmizde drum instrument te basarsa ordamesela ilk ne vzrmus diyelimki bass snare onun üzerine enterlerse burda tekrardan volum reverb cho v.s ayarlari yapabiliriz veyada diyelimki bass snare yi istemiyoruz onu alkis yapabiliriz
ayarlarimizi yaptiktan sonra tekrar exit le makeup sayifasinin save olan sayifasina kadar gelip save yapiyoruz hepsi bu.

saygılarımla

Slmlar;

Ben bu işlemi dün alşam taylan ritmi için yaptım ve biraz daha hoş oldu.Drum kiti yunanistan yaptım.Davul tonlarını açıp frekansını arttırdım ardından altyapı seslerinin hepsini kafama göre değiştirdim.Reverb ve chorus katıp bu şekilde kaydettim.Demosunuda ekliyorum dinlemek isteyen arkadaşlar için.:)

Saygılar...

Zippyshare.com - bk-5 taylan ritim edit.mp3